O markette yeni kampanya düzenlendi! 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlara indirimli ürünler sunulacak

Bir markete girip 50 TL harcamadan çıkamıyorum diyen vatandaşlar dikkat! O market 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde bazı ürünlerde güzel indirimler sunuyor. İşte detaylar..

O markette yeni kampanya düzenlendi! 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlara indirimli ürünler sunulacak

O markette yeni kampanya düzenlendi! 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlara indirimli ürünler sunulacak: Bir markete girip 50 TL harcamadan çıkamıyorum diyen vatandaşlar dikkat! O market 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde bazı ürünlerde güzel indirimler sunuyor. İşte detaylar..

Marketlerde özellikle gıda ürünlerinde son zamanlarda yaşanan zamlar nedeniyle marketler vatandaşlara güzel kampanyalar sunmaya başladı. İndirim haberi kovalayan vatandaşlar tarafından sürekli takip edilen bu kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Ankara'nın kendi bünyesinde faaliyet gösteren Çağdaş Market bir kampanya düzenledi. İşte şartlar..

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN NE YAPMALI?

Ankara'nın birçok yerinde faaliyet gösteren Çağdaş Market tarafından yeni bir kampanya düzenlendi. 50 TL ve üzeri alışverişlerde bazı ürünleri indirimli alma şansını elde edebiliyorsunuz. Peki bu indirimli ürünler neler? İndirimlerden nasıl yararlanılır?

 İndirimden yararlanmak için Çağdaş Market'e ait internet sitesinden 50 TL ve üzeri alışveriş yaparak indirimli ürünleri sepete ekleme şansına sahip olacaksınız. İşte indirimli  ürünler..

50 TL ve katları alışverişlerde

Toblerone Çikolata çeşitleri (100 gr) 14,90,

Superfresh Klasik Ton Balığı (2*150 gr) 36,90,

Papıa Kağıt Havlu 6'lı 47,90'a vatandaşlara sunulacak.

O markette yeni kampanya düzenlendi! 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlara indirimli ürünler sunulacak - Resim : 1

Etiketler: indirimli ürünler