O kişilerin hesaplarına 150 TL gönderilecek! Kasım ayı boyunca devam diyor! SMS ile hemen başvurunuzu yapın!

Kasım ayı boyunca yapılacak alışverişlere özel 150 TL’ye varan NakitPuan hediyesi devam ediyor. HSBC tarafından duyurulan kampanyadan yararlanmak için acele edin!

O kişilerin hesaplarına 150 TL gönderilecek! Kasım ayı boyunca devam diyor! SMS ile hemen başvurunuzu yapın!

Bankacılık sektörünün önde gelen bankalarından HSBC, Kasım ayı boyunca devam edecek avantajlı kampanyasını duyurdu. İnternetten veya mobil uygulamalardan yapılacak alışverişlere özel 150 TL’ye vatan NakitPuan fırsatı sunuluyor. Vatandaşların son dönemde artan fiyatlar karşısında rahatça alışveriş yapmaları için cazip seçenekler sunulacak.

HSBC Advantage kampanyası kapsamında 150 TL’ye varan NakitPuan fırsatından yararlanmak isteyenlerin kampanya tarihleri içinde belirli miktarda alışveriş yapmaları isteniyor. Kampanya kapsamında ilgililerin hesaplarına anında gönderilecek.

150 TL’YE VARAN NAKİTPUAN FIRSATI!

O kişilerin hesaplarına 150 TL gönderilecek! Kasım ayı boyunca devam diyor! SMS ile hemen başvurunuzu yapın! - Resim : 1

HSBC Advantage avantaları Kasım ayında da devam ediyor. 1 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında mobil uygulamadan veya internetten tek seferde ya da farklı günlerde yapılacak her 200 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL, toplamda ise 150 TL değerinde NakitPuan kazanma fırsatı sunulacak.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin ilgili tarihler içinde başvurularını kolayca yapmaları sağlanacak. Kazanılacak NakitPuan tutarı 150 TL ile sınırlandırılmıştır. Kampanyadan her müşteri en fazla bir defa yararlanabilmektedir. Kazanılan puanlar ise 7 Aralık tarihinde hesaplara aktarılmaktadır. 200 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL ve toplamda 150 TL’ye varan NakitPuan hediye fırsatı sunulacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kasım ayı boyunca devam eden kampanya kapsamında avantajlı NakitPuan fırsatından yararlanmak isteyen HSBC Advantage müşterilerinin SMS ile kolayca katılım sağlamaları mümkündür. KASIM yazıp 4477’ye kısa mesaj gönderen müşterilerin kampanyadan yararlanması sağlanacak. Kampanyadan bir müşteri en fazla bir def yararlanabilmektedir.

Ek kart harcamaları asıl karta yansıyacaktır. SMS ile kaydolarak kampanya kapsamında belirlenen harcama tutarı ve koşularında işlem gerçekleştiren müşterilerin hak kazandıkları NakitPuan’lar 7 Aralık 2022 tarihinde hesaplara aktarılacaktır. Alışverişlerini çok daha avantajlı hale getirmek isteyenler için HSBC başta olmak üzere birçok banka tarafından benzer kampanyalar sunulmaya da devam ediyor. Bu sayede vatandaşlar rahatça alışverişlerini yaparak 150 TL’ye varan NakitPuan fırsatından yararlanabilecek.