O, bu, şu hiçbiri değil! Başarılı uzman Ramazan Kurtoğlu yatırım yapılması gereken kanalı duyurdu!

Ülkemizde yatırım yapmak isteyen vatandaşlar uzmanların yorumlarını sıkı bir şekilde takip ediyor. Pek çok kişi tarafından sıklıkla aratılan altın ve dolar tahminlerinin yanı sıra bazı uzmanlar ise farklı yatırım kanallarını gösteriyor.

O, bu, şu hiçbiri değil! Başarılı uzman Ramazan Kurtoğlu yatırım yapılması gereken kanalı duyurdu!

Ülkemizde küçük ya da büyük olması fark etmeksizin yatırım yapacak olan kişiler seri bir şekilde hangi yatırım kanallarını tercih etmeleri gerektiğini araştırıyor. Pek çok uzman tarafından yapılmış olan açıklamalar sonucunda vatandaşlar altın ve doları değerlendiriyor olsa da, bazı uzmanlar farklı yatırım kanallarının da değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyor. İslam Memiş gümüşün de değerlendirilmesi gerektiğini dile getirirken diğer ekonomistler ise çok daha farklı yorumlar ile geliyor. son olarak Ramazan Kurtoğlu açıklamaları ile gündemin zirvesine oturdu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Ramazan Kurtoğlu bir süredir yaptığı yatırım ve finans açıklamaları ile gündemde yerini alıyordu. Kurtoğlu son zamanlarda vatandaşların altın ve dolar/ Euro haricinde yatırım kanallarına yönelmeleri gerektiğini dile getiriyordu.

Kurtoğlu yeni açıklamaları ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Kurtoğlu tarafından gerçekleştirilmiş olan yeni açıklamalar dikkat çekti. Ferda Yıldırım'ın YouTube kanalına konuk olan ve değerlendirmeler yapan başarılı isim Ramazan Kurtoğlu "İmarsız tarla alın. İmarlı tarla pahalıdır ve dönüşeme gireceğinin habercisidir. Diğer taraftan Türk kadının 5 bin yıllık tasarrufu vardır. Bu da altındır. Kafamızı kuma gömmeye gerek yok. Küresel rezerv para birimini değiştirmeye çalışıyorlar. Ortaya çıkan bu savaş durumu da bu yüzden" ifadelerini kullanarak vatandaşları imarsız tarla almaya yönlendirdi. Vatandaşlara yapmış olduğu bu açıklamalar ile dikkatleri üstüne çeken Ramazan Kurtoğlu'nun yeni açıklamaları gündeme geldi.

İmarsız arazilerin 81 ilde bulunabiliyor oluşu ve uygun fiyatlardan satışlarının yapılıyor olması vatandaşların ilgisini çekmesinin yanı sıra imarlı tarlalara oranla daha az tercih ediliyor.

Editör Notu: Bu haber metninde yer alan ifadeler Medya Haber internet gazetesine ait olmayıp ilgili uzmanın görüşlerine dayanmaktadır. Öte yandan bu ifadeler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.