Nurgül Yeşilçay'dan zayıflama sırrı! 5 kural ile 16 kilo verdi..

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, son zamanlarda hızla verdiği 16 kilo ile birçok kişinin ilgisini çekti. Bu dikkat çekici kilo kaybının ardındaki sırrı Yeşilçay, sonunda paylaştı. Detaylar haberimizde...

Nurgül Yeşilçay'dan zayıflama sırrı! 5 kural ile 16 kilo verdi..

Kanal D'de yayınlanan "Veda Mektubu" dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nurgül Yeşilçay, tam 16 kilo vererek büyük bir değişim yaşadı. Ünlü oyuncu, zayıflama süreci ve uyguladığı yöntemi açıkladı.

Zayıflama sürecinden sonra fit bir görünüm elde eden ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yeni çektirdiği pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Nurgül Yeşilçay’ın kilo verme sırrı ise şöyle:

Beslenme tarzı: Protein ağırlıklı beslendi.

Aç durma: Günde 16 saat aç kaldı, aralıklı beslenme yöntemini uyguladı.

Yumurta akı: Bu süreçte gözaltı torbaları oluşmaması için yumurta akı maskesi uyguladı.

 Nurgül Yeşilçay'dan zayıflama sırrı! 5 kural ile 16 kilo verdi.. - Resim : 2

Düzenli spor: Haftada 3 gün spor yaptı.

Selülitler için: Filtre kahve peelingi uyguladı.

“BİLDİĞİNİZ AÇ KALDIM, ALIŞANA KADAR ZORDU”

Nurgül Yeşilçay'dan zayıflama sırrı! 5 kural ile 16 kilo verdi.. - Resim : 3

Rol aldığı Veda Mektubu dizisinde ‘Alanur’ karakterini canlandıran Yeşilçay, dizide dar kıyafetler ve topuklu ayakkabı giydiği için zaman zaman zorlandığını belirterek, bu süreçte kilo verdiğinin altını çizdi. Daha önce verdiği röportajda zayıflama sürecinden bahseden ünlü isim, “16 kilo verdim. Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım, alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun” ifadelerini kullandı.

Etiketler: nurgül yeşilçay