Ne Gemiler Yaktım 8. Bölüm ile ekranlara veda ediyor! Show TV fişini çekti

Show TV dizilerinden olan Ne Gemiler Yaktım dizisi için final yapma kararı aldı. Ne Gemiler Yaktım dizisi 8. bölüm ile ekran macerasını noktaladı. Daha önce de Dilek Taşı, Aşka Düşman ve Yıldızlar Bana Uzak dizisi final kararı almıştı.

,

Dizi dünyasında final yapma kararlarına bir yenisi eklendi. Show TV'de ekrana gelen Ne Gemiler Yaktım dizisi final kararı aldı. 

Show TV'de dizi reytinglerine yenilen Dilek Taşı, Aşka Düşman, Yıldızlar Bana Uzak'tan sonra Ne Gemiler Yaktım dizisi ekrana veda ediyor. Ne Gemiler Yaktım 8. bölüm ile ekranlardan ayrılmış olacak.

Ne Gemiler Yaktım 8. Bölüm ile bitiyor

Başrollerini Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman, Erkan Kolçak Köstendil, Mert Denizmen, Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat'ın paylaştığı Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım dizisi 8. bölümle final yapacak. Dizinin yayın günü pazartesiden pazara alınmıştı. 

Ne Gemiler Yaktım 8. Bölüm ile ekranlara veda ediyor! Show TV fişini çekti - Resim : 1

Ne Gemiler Yaktım konusu sen?

Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan'ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlayan Ne Gemiler Yaktım, iki kadının birbirinden destek alarak hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Fidan'ın geride bıraktığı karanlık bir adam olan kocası Rutkay (Berk Hakman) ile Rutkay'ın pis işlerini açığa çıkartmak için uğraşan baş komiser Toprak (Erkan Kolçak Köstendil) ise Yasemin ve Fidan'ın hayatlarını tamamen değiştirecek.