Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Akbank Cazip Kredi Teklifini Duyurdu: 100 Bin Liraya Kadar Kredi!

Bayramdan önce nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler Akbank’ın cazip kredi tekliflerini değerlendiriyor. 100 bin liraya kadar ihtiyaç kredisinde avantajlı oranlar dikkat çekti! İşte ihtiyaç kredisinde en uygun oranlar…

Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Akbank Cazip Kredi Teklifini Duyurdu: 100 Bin Liraya Kadar Kredi!

Türkiye’de bankacılık sektörünün öncüleri arasında yer alan Akbank, aylık düşük taksit ödeyerek vatandaşların birçok nakit ihtiyacına çözüm bulabileceği kredi fırsatları sunuyor. Bütçelerine uygun kişiye özel ödeme planları ile vatandaşların her zaman en uygun oranlara sahip ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanması hedefleniyor. Düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme planları ile rahat bir kredi kullanımı sunulması hedefleniyor. Bayram öncesinde başvuranlar hemen ihtiyaç kredileriyle tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

En Uygun Kredi Oranları Duyuruldu!

Akbank İhtiyaç Kredisi kapsamında 36 aya kadar vade seçenekleri ve 100 bin liraya kadar nakit desteği ile en uygun ödeme planlarını sunuyor. Dilediği yerden ve dilediği zaman Akbank Direkt Kredi’ye başvurusunu yapanlar, kişiye özel ödeme planlarını kredi taksitlerini de rahatça ödeyebilecekler. Düğün masraflarından alışverişlere, bayram ihtiyaçlarından tatil harcamalarına kadar tüm ihtiyaçlar için ödeme yapılması hedefleniyor. Acil nakit ihtiyaçları için en uygun faizli ihtiyaç kredisi ve avantajlı vade seçenekleri ile tüketici kredisi imkânlarından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Akbank Cazip Kredi Teklifini Duyurdu: 100 Bin Liraya Kadar Kredi! - Resim : 1

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu için bankanın dijital kanallarını kullanarak hızlı işlem yapılabilmektedir. Anında kredi fırsatından yararlanarak tüm ihtiyaçları için vatandaşların cazip kredi olanaklarından yararlanması sağlanacak. Tek tıkla web üzerinden, cep telefonu aracılığı ile Akbank Mobil’den, Akbank Direkt veya Akbank şubelerinden başvuruların yapılması mümkündür.

Akbank İhtiyaç Kredisi Hesaplama  

100.000 TL Akbank ihtiyaç kredisi için yüzde 2,17 faiz oranları ile 24 aya kadar vade seçenekleri uygulanmaktadır. Aylık 5.723 TL taksit seçenekleriyle kredi kullanılabilmektedir. Daha düşük miktarda kredi taleplerinde ise acil ihtiyaçları için 10.000 TL Akbank ihtiyaç kredisi kullanacaklar, 36 aya kadar vade seçeneklerinden yararlanarak aylık 461 TL taksitle geri ödemelerini yapabilirler. Kolay başvuru yöntemleri ve uygun oranlarla en uygun ihtiyaç kredisi kampanyası devam ediyor.

Etiketler: akbank, ihtiyaç kredisi