Nakde ihtiyacı olanlar bu fırsatı kaçırmasın! Yapı ve Kredi Bankası’nda ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,84’e kadar düştü!

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları sürerken; Yapı ve Kredi Bankası da yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi faiz oranını düşürdü. Yılbaşı öncesi indirimli kredi veren Yapı ve Kredi Bankası, şartlarını da açıkladı.

Nakde ihtiyacı olanlar bu fırsatı kaçırmasın! Yapı ve Kredi Bankası’nda ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,84’e kadar düştü!

Türkiye’de son zamanlarda popüler hale gelmiş bankacılık kampanyalarından biri de faiz indirimli ihtiyaç kredileri oldu. Özellikle her sene olduğu gibi bu sene de yeni yıl öncesinde indirime giren ihtiyaç kredileri, vatandaşların nakde sıkıştığı şu günlerde müjde niteliği taşıdı. Pek çok banka ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlemişken; bugün Yapı ve Kredi Bankası’ndan da bir atak geldi.

İhtiyaç kredisi paketlerini faiz indirimi ile buluşturan Yapı ve Kredi Bankası, yılbaşı öncesi artan ihtiyaçlara ilaç gibi gelecek nakit finansman desteğini artırdı. Sadece faiz indirimi gerçekleştirmeyen Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda ödemeleri de daha kolay hale getirdi. Yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin bilgi veren Yapı ve Kredi Bankası, vade oranlarına ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ ÖDEMELERİ KOLAYLAŞTI

Yasal mevzuat gereği ihtiyaç kredisi vade sürelerini ihtiyaç kredisi tutarına göre belirlemekte olan Yapı ve Kredi Bankası, 50 bin TL’ye kadar olan krediler için 36 ay; 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasındaki krediler için 24 ay; 100 bin 1 TL ve üzerindeki krediler için ise 12 ay vade sağlayacağını açıkladı. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, geri ödemelerde de kolaylık sağlamaya başladı.

Geri ödeme planlarında esnemeye giden Yapı ve Kredi Bankası, dileyen vatandaşların ihtiyaç kredilerini üç ay ertelemeli olarak kullanabileceğini bildirdi. Kişiye özel ödeme planları da oluşturabilen Yapı ve Kredi Bankası, geri ödemeleri kolaylaştırdı.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Nakde ihtiyacı olanlar bu fırsatı kaçırmasın! Yapı ve Kredi Bankası’nda ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,84’e kadar düştü! - Resim : 1

İhtiyaç kredisi paketlerinde faiz indirimine de giden Yapı ve Kredi Bankası, güncel faiz oranlarını vade süresi fark etmeksizin yüzde 2,84’e kadar çekti. Her ihtiyaca uygun bir kredi paketi sunan Yapı ve Kredi Bankası, tüm bireysel ihtiyaç kredisi paketlerinin avantajlarını artırdı.

Öte yandan ihtiyaç kredisi paketlerine başvuruları sadece şubelerinden kabul etmeyen Yapı ve Kredi Bankası, SMS ile başvuruya da izin vermeye başladı. Telefon bankacılığı ile ATM’leri üzerinden de kredi başvurusu alan Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de başvuru alır hale geldi.