Nakde İhtiyacı Artan Tüketicilerin Dikkatine: Akbank, Faizleri Sıfıra İndirdiğini Resmen Açıkladı!

Çeşitli faktörler çerçevesinde artan ürün fiyatları karşısında nakde daha çok ihtiyaç duymaya başlayan tüketicilere, Akbank’tan müjdeli haber geldi. Özel banka, yeni müşterileri için yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurarak faizleri sıfıra düşürdüğünü bildirdi. İşte Akbank’ın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Nakde İhtiyacı Artan Tüketicilerin Dikkatine: Akbank, Faizleri Sıfıra İndirdiğini Resmen Açıkladı!

Geride bıraktığımız yılın son aylarında ekonomi piyasalarında gözlenen yukarı yönlü hareketler, gıdadan otomotive hemen hemen her sektörde fahiş fiyatlandırma politikalarının uygulanmasına sebep oldu. O dönem içerisinde yapılan piyasa müdahaleleri ve alınan yeni ekonomik model kararı ile birlikte bir gecede sert bir düşüş yaşayan ekonomi piyasaları tüketicileri zamların geri alınacağı konusunda ümitlendirmiş olsa da yeni yıla girilmesi ile birlikte tekrar yukarı yönlü hareketlerin ortaya çıkması, indirim haberi beklenen hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin daha da zamlanmasına yol açtı.

Ekonomi piyasalarında ve diğer alanlarda kaydedilen olumsuz gelişmelerin gündelik hayata direkt olarak etki etmesi, bankaları harekete geçirdi. Ekonomik yoksulluk içerisinde olan vatandaşlar için kendi bünyelerinde çeşitli kampanyalar düzenleyen bankaları, bu şekilde hem kendi müşteri sayılarını arttırmayı hem de vatandaşların zor günlerinde onlara destek olmayı hedefledi.

Vatandaşların içlerinde bulundukları zorlu ekonomik şartlar için yeni bir kampanya geliştiren bankalardan birisi de Akbank oldu. Bankanın temmuz ayına girilmesi ile birlikte duyurmuş olduğu yeni kampanyasının ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Akbank’tan Sıfır Faizli Yeni Kampanya!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Akbank, günden güne artan nakit ihtiyacının en uygun çerçevede giderilmesi amacı ile yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Bankanın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyasının detayları paylaşıldı.

Akbank’ın yeni kampanyasına ilişkin paylaşmış olduğu ayrıntılara göre yeni müşterilere, 6 ay vade ve sıfır faiz karşılığında 7 bin 500 TL’ye kadar taksitli nakit avans hizmetinin sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Akbank’ın Yeni Kampanyasından Kimler Faydalanabilir?

Nakde İhtiyacı Artan Tüketicilerin Dikkatine: Akbank, Faizleri Sıfıra İndirdiğini Resmen Açıkladı! - Resim : 1

Akbank’ın 7 bin 500 TL üst limitli, sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasından ilk kez Axess veya Wings kredi kartı başvurusu yapan yeni müşteriler yararlanabileceklerdir.

Akbank’ın Yeni Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş yeni kampanyadan yararlanabilmek için öncelikle bankanın mobil uygulaması üzerinden banka üyelik işlemlerinin tamamlanması sonrasında da yine aynı ekran üzerinden Axess veya Wings kredi kartına başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurunun olumlu sonuçlanmasından sonra mobil uygulamada yer alan “başvurular” kısmından kampanyaya başvuru yapılabilmektedir.

Etiketler: akbank, kampanya