Mustafa Sandal'ın eski eşi şarkıcı Emina Jahovic'ten samimi açıklamalar: “Çocuklarıma çok üzülüyorum!”

Ülkemizin sevilen şarkıcılarından Mustafa Sandal ile 10 yıl evli kaldıktan sonra boşanan ve memleketi Sırbistan’daki hayatına geri dönen şarkıcı Emina Jahovic, ülkesinde yayınlanan ünlü bir dergiye röportaj verdi. Jahovic’in sözlerinin yankısı Türkiye’ye kadar ulaştı. İşte Emina Jahovic’in açıklamalarına ilişkin önemli ayrıntılar…

Mustafa Sandal'ın eski eşi şarkıcı Emina Jahovic'ten samimi açıklamalar: “Çocuklarıma çok üzülüyorum!”

90’lı yıllarda çıkardığı şarkısı ile sektöre damgasını vuran ve o dönem içerisinde en çok dinlenen şarkıcılarından birisi olmayı başaran Mustafa Sandal, çıkışının ardından nerede ise 30 yıl geçmiş olmasına rağmen halen ülkenin en sevilen şarkıcılarından birisi olmayı başarıyor.

Seslendirdiği şarkılar, kendine has dansı, sahne performansları, rol aldığı reklam filmler ve son olarak da özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz günlerde kendisinden yaşça oldukça küçük Melis Sütşurup ile nikah masasına oturdu. İkinci kez evlenmesinin ardından hem alkışlanan hem de eleştirilen Mustafa Sandal, bu kez de eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic’in açıklamaları ile yakın takibe aldın.

2008 yılında büyük bir aşk ile nikah masasına oturan ve evliliklerinden iki erkek çocuğu sahibi olan Emina Jahovic- Mustafa Sandal çifti, şok bir karar ile 2018 yılında boşandı. Sanat camiasına örnek olarak gösterilen evliliklerinin bitişi ile magazin gündeminde sıklık ile konuşulan eski eşler, birbirlerine olan saygılarını daima korumayı başardı.

Evli oldukları dönemde de işi gereği bir Sırbistan’da bir Türkiye’de bulunan Sırbistanlı şarkıcı Emina Jahovic, boşandıktan sonra çoğunlukla Sırbistan’da vakit geçirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Sırbistan’da ünlü olan bir dergiye röportaj veren Jahovic, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“ÇOCUKLARIMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM!”

Mustafa Sandal'ın eski eşi şarkıcı Emina Jahovic'ten samimi açıklamalar: “Çocuklarıma çok üzülüyorum!” - Resim : 1

Röportajında çocukları için çok üzüldüğünü belirten Jahovic, boşanma anne babanın çocuğu olmanın zor bir durum olduğunu ifade etti. Çocuklarını hayatın diğer olumsuzluklarına karşı da hazırladığını söyleyen Jahovic, samimiyeti ile dikkat çekti.

“KARŞIMDAKİNİN DE HARİKA OLMASI GEREKİYOR!”

Aşk hayatında harika birisi olduğunu ifade eden Emina Jahovic, bu harika yanının ortaya çıkması için karşısındaki kişinin de harika olması gerektiğini belirtti.

“ÖZGÜR OLMAK PAHA BİÇİLEMEZ!”

Kendi maddi özgürlüğünün bulunduğunu ve bağımsız bir kadın olduğunu belirten Jahovic, özgürlük duygusunun paha biçilemez bir duygu olduğunu ifade etti.