Müge Anlı'ya eşinden jest! "Gecenin sürprizi" notu ile paylaştı

Yoğun bir şekilde yeni sezon hazırlıklarıyla meşgul olan Müge Anlı, eşinin kendisine hazırladığı sürprizi takipçileriyle paylaştı. işte detaylar...

Müge Anlı'ya eşinden jest!

ATV'de yayınlanan ve ekranların sevilen programı olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" için geri sayım başladı. 4 Eylül Pazartesi günü yeni sezonuyla izleyicilerle buluşacak olan program, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Bu heyecanlı süreçte, Müge Anlı'ya eşi tarafından hoş bir sürpriz yapıldı ve bu sürpriz anı programın izleyicileriyle paylaşıldı.

 

Ünlü sunucu Müge Anlı, yıllardır ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında faili meçhul olaylara ışık tutuyor, kayıpları buluyor. Türk halkının çok güvendiği bir isim olan Anlı’nın açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları da sıkça gündeme geliyor. 

 Müge Anlı'ya eşinden jest! "Gecenin sürprizi" notu ile paylaştı - Resim : 2

EKİBİNİ PAYLAŞTI, YAYIN TARİHİNİ DUYURDU

Açık sözlülüğü ile gönülleri fetheden Anlı, yeni sezonu öncesi ekibiyle buluştu. Instagram’dan ekibindeki kişilerin coşkusunu paylaşan ünlü isim, “Ekibim yine bomba gibi. Ne şahanesiniz, teşekkür ederim. Sizleri seviyorum. 4 Eylül Pazartesi saat 10.00’da buluşmak üzere” sözleriyle yayın tarihini de duyurdu.

MÜGE ANLI’YA EŞİNDEN ROMANTİK PASTA

Sosyal medyayı aktif kullanan Anlı, 2.2 milyon takipçili Instagram hesabından eşinden gelen romantik jeste ise “Ve bu da gecemin sürprizi” notuyla yer verdi. Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun kendisine hazırlattığı pastadaki “Bazen kelimeler kifayetsiz kalır, o zaman matematik devreye girer” notu dikkat çekti.

Müge Anlı'ya eşinden jest! "Gecenin sürprizi" notu ile paylaştı - Resim : 3

Sunucu Müge Anlı ile İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu geçtiğimiz sene Haziran ayında evlendi. Basına kapalı gerçekleşen nikaha çift yalnızca yakın çevresini çağırdı. İkili düğününden fotoğrafları paylaşmamayı tercih etti.

Etiketler: müge anlı