Müge Anlı ile Tatlı Sert sezona bomba gibi başladı: Eşinden çiçek alan Müge Anlı'nın sözleri, programa damgasını vurdu!

Ekranların fenomen gündüz kuşağı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, dün yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni sezonu başlatan Müge Anlı, programa gelen çiçekler ile mutlu olurken, eşinden gelen çiçeğin üzerinde yazan not sosyal medyayı salladı. İşte Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’ndan gelen nota ilişkin ayrıntılar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert sezona bomba gibi başladı: Eşinden çiçek alan Müge Anlı'nın sözleri, programa damgasını vurdu!

Heyecan ile beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezonunun startını verdi. Yayına gelen çiçeğin sahibi ve çiçeğin üzerinde yazılı olan not, stüdyodan alkış seslerinin yükselmesini sağladı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT BAŞLADI!

Haziran ayında sezon finali bölümü ile ekranlara gelen ve yaklaşık olarak 2 aydır tatilde olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, dün sezonun ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Gündüz kuşağı programı, yine rakiplerini geride bırakmayı başardı.

EŞİNDEN GELEN NOTU MUTLULUK İLE OKUDU!

Müge Anlı ile Tatlı Sert sezona bomba gibi başladı: Eşinden çiçek alan Müge Anlı'nın sözleri, programa damgasını vurdu! - Resim : 1

Yeni sezonun açılış bölümü ile yine reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, duygu yüklü anlara da şahitlik etti. Program açılışında yeni sezonu tebrik etmek amacı ile kendisine gönderilmiş olan çiçekleri gösteren ve çiçeklerin üzerinde bulunan notları okuyan Gazeteci Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’ndan da bir çiçek geldiğini belirtti.

Eşinin yeni sezonunu tebrik etmek amacı ile çiçek gönderme nezaketinde bulunan Şinasi Yüzbaşıoğlu, çiçeğin üzerine de bir not iliştirdi. Müge Anlı çiçeği gönderini “kocam göndermiş” diyerek anons etti ve notta yazılı olanları sesli bir şekilde okudu. Yüzbaşıoğlu yazdığı notta şu ifadelere yer verdi: “Hayırlı yayınlar hayatım, seni seviyorum.” Eşinin sözlerine “ben de seni seviyorum, çok teşekkür ederim” ifadeleri ile yanıt veren Müge Anlı’nın mutluluğu adeta gözlerinden okundu.

HAZİRAN AYINDA EVLENMİŞTİ!

Haziran ayında sezon finali bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı, seyircisine müjdeli bir haber vermişti. Bir süredir İstanbul Asayiş Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birliktelik yaşadığını belirten Müge Anlı, Yüzbaşıoğlu ile evlenmeye karar verdiğini açıklamış ve tüm seyircilerin tebrik mesajlarını kabul etmişti. Normal şartlarda bu tarz özel durumları ekran önünde konuşmaktan hoşlanmadığını belirten Müge Anlı, yıllardır beraber yürüdüğü seyircisinin mutlu olacağını düşündüğü ve onların hayır dualarını almak istediği için haberi kendisinin vermek istediğini ifade etmişti.

Etiketler: müge anlı, tatlı sert