Motorlu Taşıt Vergisi'nde Yeni Dönem: Borçlarınız, Sıfır Faiz ile 4 Taksite Bölünecek!

Her türlü araç sahibinin ödemek ile yükümlü olduğu Motorlu Taşıt Vergisi için Garanti BBVA’dan çağrı geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm mevcut müşterilerine vergi borçlarını ödemelerine karşılık 4 taksit fırsatı sunacağını bildirdi. İşte Garanti BBVA’nın Motorlu Taşıt Vergisi ödeme kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Motorlu Taşıt Vergisi'nde Yeni Dönem: Borçlarınız, Sıfır Faiz ile 4 Taksite Bölünecek!

Garanti BBVA, hali hazırda nakde sıkışıklığı olan müşterileri için MTV’de ödeme kolaylığı sağlayan yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA Vergi Borcu Ödeme Kampanyası Temmuz 2022

Ülkemizin en gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Garanti BBVA, her yıl olduğu gibi bu yıl da hem mevcut müşterileri hem de potansiyel müşterileri için birçok farklı kategori altında yeni kampanyalar geliştirmeye ve vatandaşların bütçelerini rahatlatmaya devam ediyor. Bu kapsamda her türlü araç sahibinin belini büken vergi ödemelerine ilişkin yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran banka, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA tarafından duyurulmuş olan yeni vergi borcu ödeme kampanyasına göre bankanın iletişim kanalları aracılığı ile borcunu ödeyen mevcut müşterilere faizsiz 3 taksit, borcunu Garanti Pay ile ödeyenlere ise faizsiz 4 taksit fırsatı sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA Vergi Borcu Ödeme Kampanyasının Ayrıntıları

Motorlu Taşıt Vergisi'nde Yeni Dönem: Borçlarınız, Sıfır Faiz ile 4 Taksite Bölünecek! - Resim : 1

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan vergi borcu taksitlendirme kampanyası, yalnızca bireysel müşteriler için geçerlidir. Kampanyaya ekspres limit ve Moto işlemleri dahil değildi. Taksitlendirme fırsatı, ödeme yapılmasının ardından bir gün sonra hesaba yansır. Ek olarak ekstre kesim tarihi ile taksitlendirme işlemi aynı gün olan müşteriler, kampanyadan yararlanamayacaklardır.

Garanti BBVA Vergi Borcu Ödeme Kampanyası Başvuru Süreci

Garanti BBVA’nın 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olan vergi borcu taksitlendirme kampanyasından faydalanmak için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. 3 taksitten yararlanmak için ödemelerin bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı, banka şubeleri veya Çağrı Merkezi aracılığı ile yapılması, 4 taksitten yararlanmak için ise Garanti Pay ile ödeme yapılması yeterlidir.