Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasında şok sonuç Türkiye’nin yeni güzeli ve yakışıklısı kim oldu

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışması geçtiğimiz gece düzenlenen törenle sona erdi. Özlem Yıldız ve Mert Şeker’in sunduğu yarışmada Türkiye’nin yeni güzeli ve yakışıklısı seçildi. İkiliyi görenler yaşlarının küçüklüğüne vurgu yaptı.

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasında şok sonuç Türkiye’nin yeni güzeli ve yakışıklısı kim oldu

 

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışması ne zaman ve nerede yapıldı?


Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışması, her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir’de gerçekleşti. Yarışmanın final gecesi 14 Eylül 2023 Çarşamba akşamı saat 20.00’de Fox TV’de canlı olarak yayınlandı. Yarışmada, hayallerini gerçekleştirmek isteyen, fiziğine güvenen kadın ve erkek adaylar podyuma çıktı.

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasında şok sonuç Türkiye’nin yeni güzeli ve yakışıklısı kim oldu - Resim : 1

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasının sunucuları ve jürisi kimlerdi?


Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasının sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Mert Şeker üstlendi. Güzel oyuncu Özlem Yıldız, şık ve zarif kıyafetleriyle dikkat çekerken, yakışıklı oyuncu Mert Şeker de esprili sunumuyla geceye renk kattı.

Yarışmanın jürisinde ise Can Sandıkçıoğlu, Arzum Onan, Azra Akın, Yıldırım Mayruk, Çağla Şıkel, Aslıhan Koruyan Sabancı, Emre Tuna ve Sinan Tuna gibi isimler yer aldı. Jüri üyeleri, finalistleri hem fiziksel hem de zihinsel olarak değerlendirdi.

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasında şok sonuç Türkiye’nin yeni güzeli ve yakışıklısı kim oldu - Resim : 2

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasının birincileri kimler oldu?


Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasında 14 erkek 14 kadın finalist kral ve kraliçe olmak için yarıştı. Gecenin sonunda heyecan doruğa ulaştı ve birinciler belli oldu.

Kızlarda 14 numara ile yarışan Dilara Korkmaz Miss Model, erkeklerde ise 18 numara ile yarışan Efe Musa Yurdagelen Mr Model seçildi. Dilara Korkmaz ve Efe Musa Yurdagelen, tacını geçen senenin birincileri Selin Soydan ve Efe Musa Yurdagelen’den aldı.

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasında şok sonuç Türkiye’nin yeni güzeli ve yakışıklısı kim oldu - Resim : 3

Dilara Korkmaz, 2005 İzmir doğumlu ve Ankara Üniversitesi Finans Bölümü’nde yüksek lisans yapıyor. Efe Musa Yurdagelen ise 2005 Manisa doğumlu ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenci.

Dilara Korkmaz ve Efe Musa Yurdagelen, Türkiye’yi uluslararası güzellik yarışmalarında temsil etme hakkını da kazandı. Dilara Korkmaz, Miss World’de; Efe Musa Yurdagelen ise Mr World’de ülkemizi temsil edecek.

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasının diğer dereceleri kimler aldı?


Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasında ikinci ve üçüncü olan isimler de belli oldu. Kızlarda Merve Sude Ötkün ikinci, Elif Yüksel üçüncü olurken; erkeklerde Mert Berkin Yoldaş ikinciliği, Danış Evin üçüncülüğü kazandı.

Merve Sude Ötkün, Türkiye’yi Miss Universe’de; Mert Berkin Yoldaş, Türkiye’yi Mr Universe’de temsil edecek. Elif Yüksel, Türkiye’yi Miss Supranational’da; Danış Evin ise Türkiye’yi Mr Supranational’da temsil edecek.

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasında şok sonuç Türkiye’nin yeni güzeli ve yakışıklısı kim oldu - Resim : 4

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasının birincilerine gelen yorumlar nelerdi?


Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasının birincileri Dilara Korkmaz ve Efe Musa Yurdagelen, sosyal medyada da gündem oldu. İkiliyi görenler yaşlarının küçüklüğüne vurgu yaptı. Bazı kullanıcılar, ikiliyi güzel ve yakışıklı bulup “Nazar değmesin”, “Dupdurular” gibi yorumlar yaparken; bazı kullanıcılar da “Bunlar daha çocuk”, “Daha güzelleri vardır kesin” gibi yorumlarda bulundu.