Meteoroloji’den o bölge için felaket uyarısı! 2 şehri sel götürecek Sağanak yağış geliyor

Sıcak havayı bekleyen vatandaşlara sağanak yağış uyarısı yapıldı. Doğu Karadeniz bölgesinde yaşayanlar için tek tek tedbir ve uyarılarda bulundu. Sağanak yağış ve sel şehri felç edebilir

Meteoroloji’den o bölge için felaket uyarısı! 2 şehri sel götürecek Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji’den iki il için kuvvetli yağış uyarısı geldi. Sel felaketi ile karşı karşıya kalan Karadeniz bölgesi için sağanak yağış tekrar geliyor. Özellikle dere yataklarında oturanlar için tedbir alınması gerektiği vurgulandı. O ilde yaşayanlar dikkat!

METEOROLOJİ’DEN PEŞ PEŞE SEL UYARISI

Meteorolojik verilere yayınlayan hava forum sitesi sağanak yağış uyarısında bulundu. Sel felaketine uyarılarını yapan Meteoroloji özellikle dere yatağındaki evler için tedbir alınmasını bildirdi. İki şehirde kuvvetli yağış yolda.

Meteoroloji’den o bölge için felaket uyarısı! 2 şehri sel götürecek Sağanak yağış geliyor - Resim : 1

İKİ İLDE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI! DERE YATAĞINDA OTURANLAR DİKKAT

Yapılan açıklamada Ordu ve Giresun için uyarılar yapıldı. Dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini vurgulayan Meteoroloji, “Dikkat: Karadeniz üzerinde oluşan kuvvetli yağış kütleleri Ordu ve Giresun çevresine doğru ilerliyor. Buralarda dere yataklarına yakın yerlerde oturanlar dikkatli ve tedbirli olmalı... “ ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: meteoloji, ordu, sağanak, sel