Merve Boluğur'un DJ sevgilisinden yeni paylaşım: “İlk ve son aşkımsın!” Sosyal medya sallandı! “PR aşkı ne zaman bitecek?”

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan eski oyuncu yeni şarkıcı Merve Boluğur, yine sosyal medya kullanıcıları tarafından takibe alındı. Merve Boluğur’un bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Mert Aydın’ın yaptığı yeni paylaşım, sosyal medyayı salladı. İşte Merve Boluğur- Mert Aydın ilişkisine ve yeni paylaşımlara ilişkin ayrıntılar…

Merve Boluğur'un DJ sevgilisinden yeni paylaşım: “İlk ve son aşkımsın!” Sosyal medya sallandı! “PR aşkı ne zaman bitecek?”

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile ayrıldıktan sonra ayrılık acısını atlatamadığı söylenerek sürekli sosyal medya kullanıcıları tarafından taciz edilen Merve Boluğur, bir süre önce aşk yaşamaya başladığı Mert Aydın ile mutluluk pozları vermeye devam ediyor. Son olarak Mert Aydın’ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu fotoğraf karesi, sosyal medyanın gündemine oturdu.

MERT AYDIN’DAN YENİ FOTOĞRAF PAYLAŞIMI!

Bir süre önce Merve Boluğur ile aşk yaşamaya başlayan ünlü DJ Mert Aydın, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Aşk yaşamaya başladıkları günden bu yana magazin gündeminde ve sosyal medyada büyük yer kaplayan taze aşıklar, sosyal medya hesaplarından da sıklık ile birbirleri ile ilgili paylaşımlar yapıyor.

Sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaşımı yapan DJ Mert Aydın, Merve Aydın’ı öpücüklere boğdu. Aydın, fotoğraf karesinin altına “ilk ve son aşkımsın” notunu düştü.

MERVE BOLUĞUR’DAN YORUM GECİKMEDİ!

Merve Boluğur'un DJ sevgilisinden yeni paylaşım: “İlk ve son aşkımsın!” Sosyal medya sallandı! “PR aşkı ne zaman bitecek?” - Resim : 1

Kumrallara olan zaafını her fırsatta dile getiren Merve Boluğur, bir süredir aşk yaşadığı DJ Mert Aydın ile mutluluk pozları vermeye devam ediyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Merve Boluğur, sevgilisinin paylaştığı yeni fotoğrafın altına yorum yapmayı ihmal etmedi. Boluğur yeni paylaşımın altına “Kocam” ve “Jelibonum” notlarını düştü.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TOPA TUTTU!

Merve Boluğur’un yeni sevgilisi DJ Mert Aydın’ın paylaştığı yeni fotoğrafın altına sosyal medya kullanıcılarından yüzlerce yorum geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı bu ilişkinin şarkıcılığa yeni başlayan Merve Boluğur’un reklamını yapmak için başladığını belirterek “akıllarda tek bir soru, PR aşkı ne zaman bitecek?” yorumunda bulundu. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise “yaş kaç bilmiyorum ama ilk aşkınız olması için biraz geç kalmadınız mı?” yorumunda bulunarak Mert Aydın’ın paylaşımını ti’ye aldı.