Meriç Tümen Kimdir?

Meriç Tümen Sen Türkülerini Söyle TRT 1 türkü yarışmasındaki sesiyle takdir topladı. Meriç Tümen Kimdir, Kaç Yaşında ve Aslen Nerelidir hakkında merak edilen her şeyi biyografi içeriğimizle açıkladık. İşte Meriç Tümen'in hayatı...

Meriç Tümen Kimdir?

Sen Türkülerini Söyle TRT 1 yarışmacısı Meriç Tümen gür sesiyle ilk günden jürinin ve ekranları başındaki izleyicilerin dikkatini çekti. Meriç Tümen Kimdir, Kaç Yaşında ve Aslen Nerelidir konusu merak ediliyor. İşte Sen Türkülerini Söyle Meriç Tümen Biyografisi Hakkında Merak Edilen Her şey... 

Meriç Tümen Kimdir?

Sen Türkülerini Söyle yarışmacısı Meriç Tümen’in kaç yaşında olduğuna dair henüz bir bilgi bulunmuyor ancak. Tümen aslen Vanlıdır. Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı bölümünü bitirmiştir.

Meriç Tümen ses eğitmeni ve Şan öğretmenidir.

Meriç Tümen Kimdir Kaç Yaşında
Meriç Tümen

Sen Türkülerini Söyle 3. sezon 21. bölümü ile yarışmaya dahil olan Meriç Tümen, “Dön beri dön beri yüzün göreyim” adlı türkü seslendirdi. Güçlü ve gür sesiyle jürinin dikkat çekti. Jüri üyesi Öykü Gürman, “Tizler muhteşem. Sesini iyi kullanıyorsun…” yorumunu yaptı.

Meriç Tümen Sen Türkülerini Söyle programının 22. bölümünde ise “Bulut bulut üstüne” türküsünü seslendirmiştir.

Meriç Tümen Kimdir? - Resim : 3

Müziğe olan tutkusuna sık sık vurgu yapan Meriç Tümen Instagram’da @merictumen kullanıcı adıyla yer alırken Youtube’da ise @merictumen5761 kullanıcı adıyla yer alıyor. 

Meriç Tümen Kimdir? - Resim : 4