Mehmet Şef’in sırrı ortaya çıktı! MasterChef’in jüri üyesi Mehmet Şef sol elini neden gizliyor?

Her akşam TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşan MasterChef programında jüri üyesi Mehmet şef ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Mehmet Şefin sürekli olarak sol elini cebinde tuttuğu ya da arkasında gizlediği fark ediliyordu. Bunun nedeni ve arka planındaki acıklı hikayesi tüm detayları ile haberimizde…

Mehmet Şef’in sırrı ortaya çıktı! MasterChef’in jüri üyesi Mehmet Şef sol elini neden gizliyor?

Masterchef 4.sezonu ile yeniden sevenleriyle bir araya geldi. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yer alıyor. Yarışma boyunca jüri karşısında belirli bir süre verilerek performansını sergileyen yarışmacılar gün sonunda eleniyor ya da yarışmaya devam ediyor. Özellikle son günlerde yarışma sırasında Mehmet Şef'in sürekli olarak sol elini cebinde tuttuğu fark edildi.

MEHMET ŞEFİN SIRRI ORTAYA ÇIKTI!

Mehmet şef'in gizlediği sol elinin arka planında geçmişte yaşadığı kaza olduğu anlaşıldı. Mehmet şef aslen Boluludur. Eleme turlarında yarışmacılara karşı her ne kadar sert tavırları ile gündeme gelse de pek çoğu onu babacan ve şefkatli biri olarak görüyor. Ani ve sert tavırları ile ekran başında olan izleyicilerin de tepkisini toplasa da jüri üyeleri arasında en çok o gönüllere taht kuruyor.

SOSYAL MEDYA FOTOĞRAFLARI DA İNCELENDİ!

Mehmet Şef'in yarışma dışında Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda da sol eli sürekli olarak ya cebinde ya da arkasında oluyor. Elinin tam olarak göründüğü fotoğraf yer almazken bu durum şüphe oluşturdu.

İŞ KAZASI DÖNÜM NOKTASI OLDU!

Mehmet Şef’in sırrı ortaya çıktı! MasterChef’in jüri üyesi Mehmet Şef sol elini neden gizliyor? - Resim : 1

Yıllardır bu sektörde çok sayıda başarıya imza atan ve en iyi restoranlarda çalışma deneyimi bulunan Mehmet Şef bundan yıllar önce trajik bir olay yaşadı. Bir iş sırasında sol elinin üç parmağını kıyma makinesine kaptırdığı öğrenildi. Hayatında onun için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Mehmet Şef bu konuda pek konuşma yapmamış ve duyulmasını istememişti.

O PES ETMEDİ!

Bolulu olan 45 yaşındaki Mehmet Şef yaşadığı bu kazanın ardından mesleğe daha çok aşk duyduğunu ifade etti. Hem yurtiçinde hem yurtdışında başarıları ile Türkiye'yi de pek çok kez dünyada temsil etmiştir. Bu alanda aldığı sayısız ödül de bulunuyor.