Meğer Şahan Gökbakar ile Cem Yılmaz yıllar öncesinden tanışıyormuş! İlk kez Şahan Gökbakar anlattı, duyanlar kahkahaya boğuldu

Şimdilerde Recep İvedik serisinin 7’nci filmi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda Cem Yılmaz ile ilk tanıştıkları anı anlattı.

Meğer Şahan Gökbakar ile Cem Yılmaz yıllar öncesinden tanışıyormuş! İlk kez Şahan Gökbakar anlattı, duyanlar kahkahaya boğuldu

Türkiye’nin komedi alanında film yapan ünlü isimlerinden biri olan Şahan Gökbakar, özellikle de Recep İvedik serisi ile hafızalara kazındı. Bu hafta Disney Plus isimli dijital yayın platformu aracılığıyla Recep İvedik 7 isimli filmle seyirci karşısına çıkacak olan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz gün Mehmet Demirkol’un sunumu ile Socrates Dergi YouTube kanalından yayınlanan ‘Galaxy Rehberi’ isimli programa konuk oldu.

Katıldığı programda programın izleyicilerine ve sunucusuna son derece keyifli anlar yaşatan Şahan Gökbakar, kendisine yöneltilen sorulara da samimiyetle yanıt verdi. Daha önce Cem Yılmaz ile tanışmasını anlatmamış olan Şahan Gökbakar, konuya ilişkin anısını ilk kez seyircisi ile paylaştı. Öte yandan Şahan Gökbakar ile Cem Yılmaz arasında geçen diyalog sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça eğlenceli bulundu.

ŞAHAN GÖKBAKAR, CEM YILMAZ İLE TANIŞMASINI ANLATTI

Meğer Şahan Gökbakar ile Cem Yılmaz yıllar öncesinden tanışıyormuş! İlk kez Şahan Gökbakar anlattı, duyanlar kahkahaya boğuldu - Resim : 1

Mehmet Demirkol’un kendisine yönelttiği, “Birisinden imza ya da selfie istedin mi?” şeklindeki soruya verdiği yanıt ile programın sunucusunu kahkahaya boğan Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz ile orta 2 sıralarındayken tanışmasını anlattı. Cem Yılmaz’dan peçete üzerine karikatür istediğini ilk kez açıklayan Şahan Gökbakar, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

 “Tabii. Orta 2’deydim. Cem Yılmaz gelmişti Milli Eğitim Bakanlığının şura salonuna, Ankara’da. Ona gitmiştim ben tek başıma. Niye tek gittiysem. Çok güldüm, acayip etkilenmiştim o gösteriden. Sonra bekledim salonda. Sonra sahneye çıkıp kulise girdim, sahnenin arkalarında bir yere girdim. Bir kapıyı açtım; Cem Yılmaz. Göz göze geldik, bir durduk. Sonra ‘Abi, peçeteye bir şey…’ dedim. O da dedi ki ‘Ne yapayım oğlum sana burada’ dedi. ‘Abi bilmiyorum ki’ falan dedim. O da peçeteye ‘Şahan’a sevgiler diye, bir de karikatürünü çizmişti. Herhalde acıdı benim o anki halime. Bir de fotoğraf çektirmiştik.”

ŞAHAN GÖKBAKAR, LEONARDO DİCAPRİO İLE ANISINI ANLATTI

Cem Yılmaz ile arasında yaşanan benzer bir diyaloğun dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile de yaşandığını anlatan Şahan Gökbakar, bu kez fotoğraf çekilemediğini açıkladı. Şahan Gökbakar’ın izleyenleri kahkahaya boğan anısında şu ifadeler yer aldı:

“Tabii sonra vitesi artırdım. Los Angeles’ta bir gün karşıma kim gelse beğenirsin; Leonardo DiCaprio. Telefonla konuşuyordu, aynı filmlerdeki gibi. Aynı otelde kalıyormuşuz. Gittim, bir tane adam duruyordu 3 metre gerisinde. Ben kendisiyle fotoğraf çektirmek istiyorum mümkünse telefon konuşması bittikten sonra tabii dedim. Adam bana direkt ‘No’ dedi. Ben de sinirlendim. ‘Kimsiniz lan siz’ dedim içimden. Biz herkesle çektiriyoruz. Tamam dedik öyle geçtik gittik. Beni ‘No’ ile refüze ettiler.”