MasterChef’te “hakaret” kavgası pahalıya patladı: Mehmet Şef’in sözleri ile stüdyo buz kesti!

Ekranların sevilerek izlenen yarışma programı MasterChef her akşam TV8 ekranında seyircisi ile buluşuyor. Her bölümde rekabetin rengi değişiyor ve yarışmacıların ortaya koyduğu performans gergin sahneleri de beraberinde getirebiliyor. Yayınlanan son bölümde iki yarışmacı arasında yaşanan hakaret kavgası Mehmet Şef'in müdahalesi ile sonlandı. İşte o sahneler ve dün akşam yaşananlar…

MasterChef’te “hakaret” kavgası pahalıya patladı: Mehmet Şef’in sözleri ile stüdyo buz kesti!

Masterchef dün akşamki bölümünde yarışmacılar arasında yerini alan Burak ve Gamze arasında gergin dakikalar yaşandı. Yarışmacıların oldukça gergin olduğu dokunulmazlık oyununda mavi takım kaybeden taraf oldu. Birbirlerini oylamaya başlayan takım içi yarışmacılardan Gamze Tosun, Burak Kaya'ya oy atarken önceki oyunda yaşananları gündeme getirdi ve ortalık karıştı.

“BURASI YEMEK YARIŞMASI, YEMEK TARTIŞILIR”

Duruma ilk müdahale şeflerden geldi. Somer Sivrioğlu tam o anda lafı alarak Gamze Tosun ile Burak Kaya arasındaki tartışmada: “Gamze'nin söylediğine göre kullanılan birkaç tane yakışık almayan söz bulunuyor. Biz bunları bilmiyoruz, görmedik, burada değildik fakat stüdyomuz kameralarla dolu. Biz bu konuyu inceleyeceğiz ve uyarılarımızı yapacağız. Burası bir yemek yarışmasıdır. Yemek tartışılır ancak belli bir saygı çerçevesinde eşin içine hakaret girerse o zaman bizim tepkimiz tahminden daha ağır olur” dedi.

YARIŞMACIDAN İTİRAF HAKARETLE GELDİ!

Somer Sivrioğlu'nun bu konuşması üzerine Burak Kaya hemen açıklamada bulundu: “Hakaret edildi” denen suçlamaya yönelik şu sözleri sarf etti: “Evet ben ona yönelik gerizekalı dedim, çakal dedim yüzüne de söylerim.”

BURAK ÖZÜR İSTEDİ!

Bu açıklama ortalığı daha da kızıştırdı. Somer Şef: “Eğer böyle bir laf söylediysen biz buna izin vermeyiz. Bu bir hakarettir” dedi.

Ancak hemen bunun ardından Burak, “kendinden özür dilenmesi gerektiğini” ifade etti.

Bunun üzerine Gamze, “Ona hakaret etmediğini ve özür dilemeyeceğini” söyledi.

MEHMET ŞEF DAYANAMADI ARAYA GİRDİ! “NE DİYE ÖZÜR DİLEYECEK?”

MasterChef’te “hakaret” kavgası pahalıya patladı: Mehmet Şef’in sözleri ile stüdyo buz kesti! - Resim : 1

Ortamın daha da kızıştığı anda ipleri Mehmet Şef aldı. Burak o sırada kimseyi konuşturmadı. Sürekli kendi konuşuyor ve “Gamze beni ispiyonladı”diyordu. Bunun üzerine Mehmet Şef araya girdi. Kızgınlıkla ve ani öfkeyle: “Sürekli kendinin haklı olduğunu düşünür durumdasın. Orada ben de vardım ve bana bunu göstermedi. Benim için iki yarışmacı da aynıdır. Ancak o bana bunu göstermedi demek ki ispiyoncu değil” dedikten sonra “Ne diye Gamze senden özür dileyecek özür dilemesi gereken bir kelimesi mi var?” dedi.

“ÖZÜR DİLERİM ANCAK…”

Mehmet Şef'in araya girmesi ile sanki taraflar biraz daha yumuşadı. Gamze Tosun kendisini savunulduğunu fark edince: “Ben ona herhangi bir şekilde özür dileyecek kelime kullanmadım” dedi. Mehmet Şefte tam da bu an Burak Kaya'ya dönerek: “O zaman sen özür dileyeceksin” dedi.

Burak'ta hemen bunun ardından: “Özür dilerim ancak bir daha özür dileyeceksin sen benden” dedi. Bu cevabı ortalığı daha da kızıştırdı ve bardağı taşıran son hamle oldu.

MEHMET SEF OLAYA SON NOKTAYI KOYDU!

Burak Kaya'nın bu sözleri üzerine Mehmet Şef ona doğru dönerek: “Oğlum sen özür dileyeceksin. O dilemeyecek özür dile ve devamını getirme” dedi. O konuşmanın hemen ardından Burak Kaya yeniden özür diledi ve konu kapandı.