MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Hamza Mercimek'ten acı haber: İki böbreği iflas etti, annesi...

2018 yılından bu yana ekranların en sevilen yemek programı olarak gösteren MasterChef Türkiye yarışması, dün gece yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Bir eğlence programı olan MasterChef Türkiye, yeni bölümde yaşananlar ile milyonları ağlattı. İşte MasterChef Türkiye’de yaşanan üzücü olaya ilişkin ayrıntılar…

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Hamza Mercimek'ten acı haber: İki böbreği iflas etti, annesi...

Son dönemlerde heyecan ile başlanan ve milyonluk yatırımlar yapılan projelerin düşük reyting sebebi ile ekranlara tek tek veda ediyor olması, kanal yönetimlerini ve anlaşmada oldukları yapım şirketlerini harekete geçirdi. Farklı içerikler oluşturarak projelerin izlenmesini sağlamaya çalışan yapımcılar, kolları sıvadı.

Bir süredir ana akım medyada yayınlanan içeriklerin düşük reytingler sebebi ile ekranlara veda etmesi, izleyicilerin alışkanlıklarının değiştiğine işaret ederken bazı yapımların da uzun yıllara rağmen hala reyting rekortmenliklerini korumaları, ilgili projelerin başarılarını ortaya koydu. Yayınlandığı her sezon da olduğu gibi yeni sezonunda da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran programlardan birisi ise MasterChef Türkiye oldu.

2018 yılından bu yana Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olan MasterChef Türkiye yarışması, bu sene 1 Temmuz tarihide yeni sezonunu başlattı. Pazar gününe kadar eleme etapları ile ekranlara gelen fenomen yarışma programı, dün gece ilk kaptanlık oyunu ile izleyicisinin karşısına çıktı.

Eski yarışmacıların önlük devir teslimi için stüdyoya geldikleri anlar sosyal medyanın gündemine otururken, eski yarışmacılardan Hamza’nın ekibin içerisinde yer almaması dikkat çekti. Jüri üyelerinin “Hamza nerede?” diye sormalarının üzerine acı gerçek ortaya çıktı.

ESKİ YARIŞMACILAR STÜDYOYU ZİYARET ETTİ!

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Hamza Mercimek'ten acı haber: İki böbreği iflas etti, annesi... - Resim : 1

Her sene olduğu gibi bu sene de ilk kaptanlık oyunu öncesinde bir önceki sezonun ana kadrosunda bulunan yarışmacılar önlük devir teslimi için stüdyoya davet edildi. Yeni yarışmacıların önlüklerini bağlamak üzere stüdyoya gelen 2021 sezonu yarışmacılarının değişimleri, dikkat çekti.

JÜRİNİN DİKKATİNDEN KAÇMADI!

2021 sezonunun yarışmacıları ile keyifli bir sohbet içerisinde olan jüri üyeleri, eski yarışmacılardan Hamza Mercimek’in stüdyoda olmadıklarını fark etti. Hamza’nın Burcu ile yakın arkadaş olduğunu bilek jüri üyeleri, Burcu’ya Hamza’nın neden gelmediğini sordu.

KÖTÜ HABER!

Hamza’nın böbreklerini kaybettiğini ifade eden Burcu, stüdyoyu üzüntüye boğdu. Eylül ayında ameliyat olacak Hamza’nın, böbrek naklinin annesinden yapılacağı öğrenildi.

Etiketler: masterchef, hamza