MasterChef Türkiye yarışmacısı, Survivor 2023 yolcusu! Erken veda yakında açıklanacak! O isim şaşırttı!

Şimdilerde 5’inci sezonu ile izleyicisinin karşısına gelmeye devam eden MasterChef Türkiye’nin bir yarışmacısını Survivor’a göndereceği ileri sürüldü. İşte o yarışmacıya ilişkin ayrıntılar…

MasterChef Türkiye yarışmacısı, Survivor 2023 yolcusu! Erken veda yakında açıklanacak! O isim şaşırttı!

İlk olarak 2011 yılında Show TV ekranlarında aynı isim ile yayınlanan ancak düşük reyting sebebi ile sezon finalinin ardından yayın hayatını sonlandıran MasterChef Türkiye yarışması, televizyoncu Acun Ilıcalı’nın 2018 yılında Tv8 kanalını satın almasının ardından tam 7 yıl sonra izleyicinin karşısına çıktı. 2018 yılında sıfırdan bir kariyere başlayan ve henüz Tv8 kanalında ki ilk sezonunda dahi reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran yarışma programı, o günden bu yana her sezon izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Tv8 kanalının vazgeçilmez yarışma programlarından olan ve bu sene 1 Temmuz tarihi itibari ile 5’inci sezonuna başlayan MasterChef Türkiye yarışması, formatı ile olduğu kadar yeni yarışmacı kadrosu ile de gündemde kalmaya devam ediyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliğinde finale doğru adım adım yaklaşan fenomen yarışma programı izleyicinin yakın takibinde olmaya devam ederken bugün sıklık ile Tv8 yarışmalarına ilişkin paylaşımlarda bulunan bir Instagram hesabının şaşırtan iddiası ile gündeme geldi.

Sosyal medyada sık sık Survivor ve MasterChef Türkiye yarışmalarına ilişkin paylaşımlarda bulunan bir Instagram hesabı, 2023 Survivor sezonuna MasterChef Türkiye kadrosundan bir yarışmacının dahil olacağını ileri sürdü. Yapılan bu paylaşım kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine girmeyi başardı.

SPOR ATLETLER GETİRİLDİ!

Sürekli olarak Survivor ve MasterChef Türkiye yarışmalarına ilişkin paylaşımlarda bulunan ve iki yarışmaya ilişkin önemli iddialar ortaya atan “Whitevivor” isimli Instagram hesabı, bugün yeni bir paylaşımda daha bulundu. Hesap tarafından ileri sürülen iddiaya göre Acun Medya’nın MasterChef Türkiye evine spor atletler gönderdiği bilgisi kaydedildi.

O YARIŞMACI İÇİN ERKEN VEDA İDDİASI!

MasterChef Türkiye yarışmacısı, Survivor 2023 yolcusu! Erken veda yakında açıklanacak! O isim şaşırttı! - Resim : 1

Whitevivor tarafından yapılan paylaşıma göre şu an MasterChef Türkiye’nin yarışmacı kadrosunda bulunan Burak Kaya’nın 2023 Survivor kadrosunda olacağı ve bu sebep ile de MasterChef Türkiye’ye erken veda edeceği ileri sürüldü.