Masterchef Türkiye 2022 Ne Zaman Başlıyor? jüri Üyeleri Kim Oldu? Masterchef Saat Kaçta, Kanalı Ne?

Masterchef Türkiye 2022-2023 sezon başlangıcını gerçekleştirecek 2018 yılından beri ekranlarda izleyicisi ile buluşan program başlamak için gün sayıyor masterchef 2022 programı ne zaman başlayacak hangi günde ve hangi saatte yayına girecek detaylar haberimizde…

Masterchef Türkiye 2022 Ne Zaman Başlıyor? jüri Üyeleri Kim Oldu? Masterchef Saat Kaçta, Kanalı Ne?

Efsanevi jüri kadrosu ile bu yılda Masterchef Türkiye heyecanlı dakikalara konu olacak. Her yıl Survivor All Star Yarışması bittikten hemen sonra yeni sezonunu başlatan Masterchef Türkiye yarışması bu yılda başlamak için Survivor'ın bitmesini bekliyor. Yepyeni bir yarışmacı kadrosuyla yine ekranlarda seyircisiyle buluşacak.

Masterchef Türkiye Yarışması Hangi Kanalda, Hangi Gün Başlayacak?

TV8 kanalında her akşam sevilen jürisi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Masterchef Türkiye 1 Temmuz Cuma akşamı sevenleri ile buluşacak. Yeni sezonun başlamasına sayılı saatler kalan yarışmanın jüri üyesinde değişiklik olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. Uzun bir süre jürinin Acun Medya ile tartışma yaşadığı problemlerin oluştuğu ve değişiklik yaşanacağına dair haberler gündemde yerini alıyordu. İddialara göre başarılı şef Arda Türkmen ya da sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın jüri üyeliğine geçeceği söyleniyordu. Mehmet Şeref konuya netlik kazandırdı. Aynı kadronun bu sezonda yeniden beraber olacağı anlaşıldı.

Masterchef Türkiye 2022 Saat Kaçta Başlayacak?

Masterchef Türkiye 2022 Ne Zaman Başlıyor? jüri Üyeleri Kim Oldu? Masterchef Saat Kaçta, Kanalı Ne? - Resim : 1

Masterchef kendi kanalında TV8'de 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20:00'da ekranlarda olacak. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yerini alacak.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Eren Kaşıkçı olmuştu.

2020 yılına damgasını vuran isim ise Serhat Doğramacı oldu.

2019 yılı şampiyonu Cemre Uyanık

2018 yılı şampiyonu ise Uğur Kardaş oldu.

Masterchef Türkiye 2022 Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Masterchef Türkiye 2022 yeni sezon fragmanları gün yüzüne çıktı. 3 farklı fragmanla tanıtımını gerçekleştiren Masterchef için yeni sezonun başlangıcına sayılı saatler kaldı. Yarışmacılar ön eleme turunda büyük performans sergiliyor. Mehmet şef yarışmacılara ara ara yüklenmesine devam ediyor ve bu halleri izleyici tarafından "Hala formunu koruyor" yorumlarını beraberinde getiriyor. Yarışmada takım halindeki düellolara geçmeden önce bireysel ön eleme aşaması olacak. Ekranlara ilk bölümü ile gelecek olan Masterchef ön elemeleri tamamlandıktan sonra takımlar halinde yarışmalar başlayacak.

Etiketler: masterchef 2022