MasterChef Jürisinin Gözde Şeflerinden Danilo Zanna, Magazin Gündemini Salladı! Danilo Zanna Kimdir?

Dün, sezonun ilk bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye, sezona hızlı bir giriş yaptı. Jüri üyelerinden Danilo Zanna ise sosyal medya kullanıcılarının gündemine girmeyi başardı. İşte Danilo Zanna’ya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar…

MasterChef Jürisinin Gözde Şeflerinden Danilo Zanna, Magazin Gündemini Salladı! Danilo Zanna Kimdir?

30 Haziran tarihinde final yapan Survivor 2022 All Star yarışmasının ardından, yeni sezonu için start veren MasterChef Türkiye, reyting listesine ilk sıradan giriş yapmayı başardı. Dün akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen fenomen yarışma programı, renkli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.

Her sezon olduğu gibi bu sezon da dünyanın dört bir yanından gelen yarışmacı adaylarına ev sahipliği yapan MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yayınlanan bölümünde birbirinden farklı tabakların sergilenmesini sağladı. Aynı zamanda yarışmacı adaylarının hayat hikayeleri ile de gündeme gelen yarışma programı, jüri üyelerinin sempatik tavırları sayesinde takdirleri topladı.

Sosyal medya kullanıcılarının gündemine girmeyi başarmış olan MasterChef Türkiye yarışması, Danilo Zanna’nın arama motorlarında sıklık ile sorgulanmasını sağladı. Yarışmanın izleyicileri, Zanna’nın nereli olduğu ve hayatına dair diğer detayları araştırmaya devam ediyorlar. Peki, Danilo Zanna gerçekte kimdir?

Danilo Zanna Nereli?

Bir süredir Türk televizyonlarında yayınlanan programlar aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkan Danilo Zanna, 2018 yılından bu yana Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya ile birlikte MasterChef Türkiye’nin jüri üyeliğini yapıyor. 15 Nisan 1982 tarihinde İtalya’da dünyaya gelen ünlü şef, Türkiye’ye olan tutkunluğu ile de biliniyor. Hatta öyle ki Konya’ya ayrı bir sempatisi olduğu bilinen İtalyan Şef, kendisini Konyalı olarak tanımlıyor.

Aileden Aşçı!

MasterChef Jürisinin Gözde Şeflerinden Danilo Zanna, Magazin Gündemini Salladı! Danilo Zanna Kimdir? - Resim : 1

İtalya’da dünyaya gelen ve sonrasında da Türk mutfağına olan ilgisi ile birlikte Türkiye’ye taşınıp burada bir restoran açan Danilo Zanna, restoranında hem Türk hem de İtalyan mutfağına yer veriyor. Ailesinde nerede ise herkesin aşçı olduğunu ifade eden Zanna, mesleği de onlardan öğrendiğini sonrasında da eğitim aldığını belirtti.

Bir Çocuk Babası!

9 yıl önce Tuğçe Demirbilek ile hayatını birleştiren ve evliliklerinden bir erkek çocuk sahibi olan Danilo Zanna, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı.

Etiketler: danilo zanna, masterchef