Masterchef All Star'a veda eden kişi açıklandı: İşte All Star'a katılan yeni isim

2023 Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu. Masterchef'te bu hafta İki oyunlu eleme gecesinden sonra elenen isim açıklandı. Son 4'e kalan yarışmacılar elenmemek için Mehmet Şefin tabağını yaptı. Peki, Masterchef All Star'a veda eden isim kim? Detaylar haberimizde…

Masterchef All Star'a veda eden kişi açıklandı: İşte All Star'a katılan yeni isim

Masterchef'te eleme gecesi All Star'a veda eden isim belli oldu. İki oyunlu eleme gecesinde kıyasıya rekabetin yaşandığı Masterchef'tet bu hafta elenen isim açıklandı. Son 4'e kalan yarışmacılar elenmemek için Mehmet Şefin tabağını yaptı.

Masterchef'ın ekrana gelen son bölümünde bir yarışmacı All Star'a veda etti. Kırmızı ve mavi takımdan eleme adaylarının olduğu Masterchef'te Mert, Tanya, Berker, Eray, Eda, Çağatay ve Esra ilk olarak iki üründen yaratıcı tabaklar yapmaya çalıştı. Yarışmacılar ikinci tura kalmamak için, anjelik eriği ve yıldız anasondan yaratıcı tabaklar yaptı.

Masterchef All Star'a veda eden kişi açıklandı: İşte All Star'a katılan yeni isim - Resim : 1

GECENİN BİRİNCİSİ AÇIKLANDI

Anjelik eriği ve yıldız anasondan en yaratıcı tabağı çıkaran Eda oldu. Eda'dan sonra 5.haftaya devam eden isim Eray oldu. Yaratıcı tabak oyununun üçüncüsü olarak Tanya'nın ismi açıklandı.

MEHMET ŞEFİN TABAĞINI YAPTILAR

İkinci tura kalan yarışmacılar Mehmet Şefin, Kızılcık Tarhanalı Levrek adlı tabağını yaptılar. Mehmet Şef tabağının nasıl yapılacağını yarışmacılara anlattı. Yarışmacılara Kızılcık Tarhanalı Levrek tabağı için 45 dakika verildi.

Masterchef All Star'a veda eden kişi açıklandı: İşte All Star'a katılan yeni isim - Resim : 2

VEDA EDEN KİŞİ BELLİ OLDU

Mehmet Şefin tabağını en iyi yapan yarışmacı Esra oldu. Gecenin en başarılı ikinci tabağını Çağatay yaptı. Son ikiye Mert ve Berker kaldı. Berker yarışmaya veda eden isim oldu. Elenmekten son anda kurtulan Mert, "Hayatımda geçirdiğim en zor haftaydı. O yüzden ilk hedefim bu hafta kesinlikle potaya gitmemek olacak" dedi.

Geceye veda eden isim olan Berker yaptığı açıklamada ise, "Burada psikoloji de yarışıyor şefim. Biraz tek hissettim kendimi. Burada olmak gerçekten çok güzeldi. Bu sefer ağlamadan çıkacağım, o yüzden çok konuşmak istemiyorum. Buradan ayrılırken hiç keşkem yok. All Star'dan biraz erken elendiğimi düşünüyorum." dedi.

YARIŞMAYA KATILAN YENİ İSİM

Öte yandan fragmanda yarışmaya yeni katılan isim de belli oldu. Yarışmaya bu hafta Barbaros katıldı.

Masterchef All Star'a veda eden kişi açıklandı: İşte All Star'a katılan yeni isim - Resim : 3