Markette Harcadıkça Kazandıran Vakıfbank Kampanyası Duyuruldu: 200 TL Alışverişe, 120 TL İndirim!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Vakıfbank, harcadıkça kazandıran yeni kampanyasını duyurdu. Market, kasap, şarküteri ve manav alışverişlerinde geçerli olan yeni kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. İşte kamu bankasının gıda harcamalarına destek olmak amacı ile geliştirdiği kampanyayı içeren haberin devamı…

Markette Harcadıkça Kazandıran Vakıfbank Kampanyası Duyuruldu: 200 TL Alışverişe, 120 TL İndirim!

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketler, her sektörde olduğu gibi gıda sektöründe de fahiş fiyatlandırmaların ortaya çıkmasına sebep oldu. Temel gıda alışverişlerini dahi bütçelerini düşünmeden yapamayan vatandaşlar, destek kampanyalarını araştırmaya başladılar.

Vatandaşların market alışverişi kampanyalarına ilişkin araştırma süreçlerine, kamu bankalarından olan Vakıfbank’tan da destek geldi. Banka, ay sonuna kadar geçerli olan yeni alışveriş kampanyasını duyurarak, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine toplamda 120 TL tutarında gıda alışverişi tanımlayacağının bilgisini kaydetti.

Vakıfbank Gıda Alışverişi Kampanyası 2022

Her dönem olduğu gibi yeni dönemde de müşterisinin lehine kampanyalar geliştirmeye devam eden Vakıfbank, artan gıda fiyatlarına karşın bir yeni alışveriş kampanyası daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, internet sitesi aracılığı ile yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank’ın resmi internet sayfası aracılığı ile paylaşılmış olan yeni alışveriş kampanyasına göre 31 Temmuz tarihine kadar kasap, market, manav ve şarküteri noktalarından yapılacak olan 200 TL ve üzeri harcamaya 15 TL, toplamda ise 120 TL tutarında para puan hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank Gıda Alışverişi Kampanyasının Ayrıntıları

Markette Harcadıkça Kazandıran Vakıfbank Kampanyası Duyuruldu: 200 TL Alışverişe, 120 TL İndirim! - Resim : 1

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan toplamda 120 TL para puan kazanımlı yeni gıda alışverişi kampanyasından, yalnızca bankanın Worldcard ürününü kullanan bireysel müşterileri faydalanabilmektedir. Bir kullanıcı birden fazla Worldcard’a sahip olsa dahi, yalnızca bir kartını kullanarak alışveriş kampanyasından yararlanabilir.

Vakıfbank Gıda Alışverişi Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan gıda alışverişi kampanyasından faydalanarak toplamda 120 TL’lik indirim hakkı elde etmek isteyen mevcut müşterilerin, öncelikle T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile bankanın mobil uygulamasına giriş yapmaları gerekmektedir. Sonrasında ise uygulama ekranında bulunan “Cepte Kazan” kategorisinden alışveriş kampanyasına katılım için onay verilmesi gerekmektedir.

Etiketler: vakıfbank, kampanya