Marketlerden şeytanın aklına gelmeyecek hile yöntemi: Tavuk alırken mutlaka oraya bakın

Tavuk dolaplarında bulunan tuvalet kokuları ile gündeme gelen o market skandallara doymuyor. İşte tavuk dolaplarındaki yeni hileler

Marketlerden şeytanın aklına gelmeyecek hile yöntemi: Tavuk alırken mutlaka oraya bakın

Çabuk bozulabilen ürünler arasında yer alan tavuklar farklı yöntemlerle saklanırken yapılan hilelerde yok artık dedirtiyor. Tavuk satılan dolaplarda tuvalet kokuları ile gündemde yer alan o market yeni bir skandalla gündeme geldi. Dolap içerisindeki kötü kokuyu önlemek için o yöntemi başvuruyor. İşte tavuk dolaplarındaki yeni hileler…

Marketlerden şeytanın aklına gelmeyecek hile yöntemi: Tavuk alırken mutlaka oraya bakın - Resim : 1

BU KADARI DA YAPILMAZ

Geçtiğimiz süreçte bir zincir Market tavuk dolaplarının içerisine yerleştirdiği tuvalet kokusu ile gündemi sarstı. Tuvaletlerdeki kötü kokuyu alması için üretilen kimyasal bir ürün olarak marketlerde yer alan tuvalet kokuları bu kez tavuk dolaplarının içerisine girdi.

Marketlerden şeytanın aklına gelmeyecek hile yöntemi: Tavuk alırken mutlaka oraya bakın - Resim : 2

Tavuk dolabının içerisindeki kötü kokuyu önlemek için farklı yöntemler ortaya çıkarken marketin yaptığını görenler pes artık dedi.

Marketlerden şeytanın aklına gelmeyecek hile yöntemi: Tavuk alırken mutlaka oraya bakın - Resim : 3

Bozulan ve tarihi geçen tavukların kötü kokusunu engellemek ve satışına devam etmek için dolap içerisinde baharat, kahve, vanilya ve yine oda kokusu asıldığını gören müşteriler neye uğradığını şaşırdı. Çekilen görüntüler sosyal medyada yayılırken firmalardan da henüz bir açıklama yapılmaması da dikkat çekti.

Marketlerden şeytanın aklına gelmeyecek hile yöntemi: Tavuk alırken mutlaka oraya bakın - Resim : 4

Etiketler: Market, hile