Lüks tutkunlarına müjde: Burgan Bank İstanbul Üsküdar'da villa satışına başladı: 938 metrekarelik villa için 671 bin TL ödemek yeterli!

Ülkemizin gelişimini sürdüren bankalarından olan ve son dönemlerde de geliştirmiş olduğu avantajlı kampanyalar sayesinde müşteri sayısını iyiden iyiye arttıran Burgan Bank, yeni bir duyuru ile İstanbul ilinin farklı bölgelerinde icralık gayrimenkul satışına başladığını bildirdi. İşte Burgan Bank’ın yeni ihalelerine ilişkin ayrıntılar…

Lüks tutkunlarına müjde: Burgan Bank İstanbul Üsküdar'da villa satışına başladı: 938 metrekarelik villa için 671 bin TL ödemek yeterli!

Burgan Bank, İstanbul ilinin farklı bölgelerinde bulunan toplamda üç icralık gayrimenkul için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ve ihalelere konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL ÜSKÜDAR’DA SATILIK VİLLA İLANI!

Burgan Bank Intengo platformu üzerinden villa ihalesi düzenlediğini duyurdu. Villanın İstanbul- Üsküdar Küçüksu Mahallesi’nde bulunduğunu belirten banka, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 938 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 46 milyon TL olarak belirlenmiş olan villa için ihale katılım bedeli 671 bin TL olarak duyuruldu.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL ÜSKÜDAR’DA SATILIK 3+1 DAİRE İLANI!

Lüks tutkunlarına müjde: Burgan Bank İstanbul Üsküdar'da villa satışına başladı: 938 metrekarelik villa için 671 bin TL ödemek yeterli! - Resim : 1

Burgan Bank Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında da İstanbul ilinin Üsküdar ilçesinde bulunan bir icralık daireyi satışa çıkardığını bildirdi. Banka, söz konusu ihaleye ve ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık dairenin Aktaş Boğaziçi Evleri Sitesi’nde bulunduğu bildirildi. 3+1 büyüklüğünde olan icralık dairenin toplam kullanım alanını 135 metrekare olarak açıklayan banka, ilgili ihalenin başlangıç bedelini 6 milyon TL olarak belirledi. Banka, ihaleye katılarak rezidans dairesi için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların 251 bin TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL ESENYURT’TA SATILIK REZİDANS DAİRESİ!

Burgan Bank’ın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün de daire nitelikli olduğu öğrenildi. Bu dairenin rezidans dairesi olduğunu belirten Burgan Bank, ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank tarafından düzenlenmiş olan Intengo ihalesine konu olan dairenin İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinde bulunan Vetro City’de bulunduğu bildirildi. Dairenin toplam kullanım alanının 68 metrekare olduğunu açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 2 milyon 50 bin TL olarak belirlendi. Banka, ihaleye katılarak rezidans dairesi için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların 96 bin 760 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.