Kuveyt Türk Katılım Bankası Duyurdu: Mobil Uygulamayı İndir, 100 TL Kazanma Fırsatını Yakala!

Düşük kâr payı oranları çerçevesinde geliştirmiş olduğu finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Kuveyt Türk Katılım Bankası, yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu TL kazanımlı yeni kampanyasını duyurdu. İşte Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın yeni kampanya duyurusunun ayrıntıları…

Kuveyt Türk Katılım Bankası Duyurdu: Mobil Uygulamayı İndir, 100 TL Kazanma Fırsatını Yakala!

Bankaların faiz uygulamalarından sakınan tüketicilere düşük kâr payı oranları çerçevesinde finansman hizmetleri sunan Kuveyt Türk Katılım Bankası hem müşteri sayısını arttırmak hem de bu vesile ile maddi olarak darda olan tüketicilerin bütçelerini bir nebze olsun ferahlatmak amacı ile yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, yalnızca yeni müşterilerini kapsayan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Mobilden Kuveyt Türk’e Gelene 100 TL Hediye!

Bankalardan aldıkları finansman hizmetleri karşılığında faiz ödemekten bıkan tüketicilere, düşük kar payı oranlı avantajlı hizmetler sunan Kuveyt Türk Katılım Bankası, son dönemlerde çizmiş olduğu yükselen başarı grafiğini koruyabilmek adına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak olan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Kuveyt Türk’ün yeni müşterileri için duyurmuş olduğu kampanyaya göre mobil uygulama aracılığı ile banka bünyesine katılım sağlayan tüm tüketicilere, kampanya kapsamında 100 TL’lik ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın Hoş Geldin Hediyesinin Ayrıntıları

Kuveyt Türk Katılım Bankası Duyurdu: Mobil Uygulamayı İndir, 100 TL Kazanma Fırsatını Yakala! - Resim : 1

Kuveyt Türk’ün yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu yeni kampanya kapsamında Sağlam Kart’a başvuru yapılması ve ilgili kart başvurusunun onaylanmasından sonra 100 TL’lik alışveriş yapılması gerekmektedir. Banka, ilk 100 TL’lik harcama karşılığında 100 TL’lik iadeyi müşterisinin hesabına tanımlayacaktır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın Hoş Geldin Hediyesinden Nasıl Yararlanılır?

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın 100 TL iade garantili yeni kampanyasından yararlanabilmek için bankanın mobil uygulaması üzerinden banka üyelik işlemlerinin tamamlanması ve ardından da uygulamada bulunan “başvurular” kısmından Sağlam Kart başvurusu yapılması gerekmektedir. Yapılan başvurunun olumlu sonuçlanmasından sonra herhangi bir katılım başvurusu yapılmasına gerek kalmadan, kart ile yapılacak olan ilk 100 TL’lik alışveriş harcaması karşılığında 100 TL’lik iade hakkından yararlanılabilecektir.

Etiketler: banka, kampanya