Kuruluş Osman'da Holofira/Nilüfer Hatun'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Holofira/Nilüfer Hatun kimdir, kaç yaşında?

Ecem Sena Bayır, 11 Nisan 1996’da İstanbul’da doğan bir oyuncu ve senaristtir. Çok Güzel Hareketler 2 ve Kuruluş Osman dizilerinde rol almıştır. Peki, Kuruluş Osman'da Holofira/Nilüfer Hatun'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Holofira/Nilüfer Hatun kimdir, kaç yaşında? Holofira/Nilüfer Hatun'un rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? İşte yanıtları...

Kuruluş Osman'da Holofira/Nilüfer Hatun'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Holofira/Nilüfer Hatun kimdir, kaç yaşında?

Son zamanlarda ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Holofira/Nilüfer Hatun karakterini canlandıracak olan Ecem Sena Bayır, izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Ecem Sena Bayır kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Ecem Sena Bayır’ın biyografisi ve kariyeri hakkında bilgiler.

Ecem Sena Bayır Kimdir?

Ecem Sena Bayır, 11 Nisan 1996 yılında İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk yapmaya ilgi duyduğunu belirten Bayır, aynanın karşısında izlediği dizi ve filmlerdeki karakterleri taklit ettiğini söyledi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite sınavlarına girdi ve İstanbul Üniversitesi Dilbilim Bölümü’nü kazandı. Ancak alttan kalan dersleri nedeniyle mezun olamadı.

Kuruluş Osman'da Holofira/Nilüfer Hatun'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Holofira/Nilüfer Hatun kimdir, kaç yaşında? - Resim : 1

Ecem Sena Bayır Hangi Dizilerde Oynadı?

Ecem Sena Bayır, oyunculuk kariyerine BKM Mutfak’ta başladı. 2019 yılında Çok Güzel Hareketler 2 adlı komedi programının kadrosuna dahil oldu. Aynı zamanda programın senaryosunu da yazan Bayır, burada çeşitli skeçlerde rol aldı. Programda kendisi gibi oyuncu olan Umutcan Dileyen ile tanışan Bayır, daha sonra onunla evlendi.

Kuruluş Osman'da Holofira/Nilüfer Hatun'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Holofira/Nilüfer Hatun kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

Son olarak ise tarihi bir dizi olan Kuruluş Osman’a katıldı. Dizide Holofira/Nilüfer Hatun karakterini canlandıracak olan Bayır, Osman Bey’in sevgilisi rolünde izleyici karşısına çıktı. 

Ecem Sena Bayır’ın Boyu, Kilosu ve Burcu Nedir?

Ecem Sena Bayır’ın boyu 1.73 cm, kilosu ise 53 kg’dir. Koç burcu olan Bayır, 27 yaşındadır. Instagram hesabından sık sık paylaşımlar yapan Bayır’ın yaklaşık 500 bin takipçisi vardır.