Kuruluş Osman Orhan Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Orhan Bey kimdir, kaç yaşında? Orhan Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

Emre Bey, 28 Şubat 1997’de İstanbul’da doğan ve Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim alan bir dizi oyuncusudur. 2015 yılında Aşk Zamanı dizisiyle oyunculuğa başlayan Emre Bey, daha sonra Adı Efsane, Elimi Bırakma, Sol Yanım, Son Nefesime Kadar, Balkan Ninnisi ve Vermem Seni Ellere gibi dizilerde rol almıştır. Peki, Kuruluş Osman dizisinin Orhan Bey'i Emre Bey kimdir, kaç yaşında? Orhan Bey'i kim oynuyor? Orhan Bey'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Kuruluş Osman Orhan Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Orhan Bey kimdir, kaç yaşında? Orhan Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

Türk televizyonlarının sevilen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, Osmanlı Devleti’nin kuruluşunu anlatan tarihi bir dramadır. Dizinin başrolünde Burak Özçivit’in canlandırdığı Osman Gazi yer alırken, onun yanında yer alan ve Osmanlı’nın kurucu beylerinden biri olan Orhan Bey’i ise Emre Bey oynamaktadır. Peki, Emre Bey kimdir? Emre Bey’in hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Kuruluş Osman Orhan Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Orhan Bey kimdir, kaç yaşında? Orhan Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Emre Bey kaç yaşında?

Emre Bey 26 yaşındadır.

Emre Bey nereli?

Emre Bey İstanbul doğumludur. Baba tarafından Arnavut, anne tarafından Bursalıdır.

Emre Bey hangi dizilerde oynadı?

Emre Bey Aşk Zamanı, Adı Efsane, Elimi Bırakma, Sol Yanım, Son Nefesime Kadar, Balkan Ninnisi, Vermem Seni Ellere ve Kuruluş Osman gibi dizilerde oynadı.

Emre Bey kiminle birlikte?

Emre Bey şu anda kimseyle birlikte değildir.

Emre Bey ne okudu?

Emre Bey Medya İletişim bölümünde okudu ancak okulunu dondurdu.

Kuruluş Osman Orhan Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Orhan Bey kimdir, kaç yaşında? Orhan Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Emre Bey Kimdir?

Emre Bey, 28 Şubat 1997’de İstanbul’da dünyaya geldi. Baba tarafından Yugoslavya göçmeni ve Arnavut olan oyuncu, anne tarafından ise Bursalıdır. İki çocuklu bir ailenin ferdidir. Çocukluk dönemini İstanbul’da geçirdi. Küçükken lisanslı futbol oynayan oyuncunun hayali futbolcu olmaktı. Lisede okurken bir tanıdığının yönlendirmesiyle ajansa kaydolan oyuncunun oyunculuk hayatı buradan sonra başladı. Daha sonra Craft Oyunculuk Atölyesi’nde Devrim Yalçın’dan oyunculuk eğitimi aldı.

Emre Bey’in Oyunculuk Kariyeri

Emre Bey, 2015 yılında atv’de yayınlanan Aşk Zamanı dizisiyle ilk TV ekranı çıkışını gerçekleştirdi. Bu dizide Can karakterini canlandırdı. Aynı yıl Şehrin Melekleri dizisinde de rol aldı. 2017 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Adı Efsane dizisinde Kıvanç karakteriyle ilk büyük çıkışını gerçekleştirdi ve Erdal Beşikçioğlu ile beraber oynadı. Bu dizide basketbolcu bir genci canlandıran oyuncu, basketbol eğitimi de aldı.

2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Arda Çelen karakterini oynadı. Bu dizide Alina Boz ile başrolü paylaştı. Aynı yıl üniversitede Medya İletişim bölümünde okuyordu ancak dizinin yoğunluğu nedeniyle okula gitmeye vakti kalmadığı için mecburen dondurdu.

2020 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisinde Burak Egemen karakteriyle tanınırlığı arttı. Bu dizide Özge Yağız ile başrolü paylaştı. Daha sonra, Blu TV’de yayınlanan Yetiş Zeynep dizisinde Kutay karakterini oynadı. Ayrıca Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katıldı ve kendisini oynadı.

Kuruluş Osman Orhan Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Orhan Bey kimdir, kaç yaşında? Orhan Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

2022 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinde Ejder Sarıoğlu karakterini oynadı. Bu dizide Nurgül Yeşilçay ile beraber oynadı. Aynı yıl Mahalleden Arkadaşlar filmiyle ilk sinema rolünü oynadı. Bu filmde Güney karakterini canlandırdı.

2022 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi dizisinde Ertan Tahir karakteriyle başrol çıkışını gerçekleştirdi. Bu dizide Melisa Aslı Pamuk ile başrolü paylaştı. Bu dizide Balkanlardan Türkiye’ye göç eden bir ailenin hikayesini anlatan oyuncu, Arnavutça öğrenmek için de çalıştı.

2023 yılında atv ekranlarında yayınlanan Vermem Seni Ellere dizisinde Mehmet karakterini hayat vermektedir. Bu dizide Öykü Karayel ile başrolü paylaşmaktadır. Bu dizide bir aşk hikayesinin yanı sıra, bir baba-oğul ilişkisinin de dramını yansıtan oyuncu, izleyicilerden büyük beğeni toplamaktadır.

Emre Bey’in Özel Hayatı

Emre Bey, özel hayatını gizli tutmayı tercih eden bir oyuncudur. Daha önce Elimi Bırakma dizisinde rol arkadaşı olan Alina Boz ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ancak bu iddialar yalanlanmıştır. Şu anda kimseyle birlikte olmadığını söyleyen oyuncu, işine odaklandığını belirtmektedir. Oyuncu, boş zamanlarında spor yapmayı, kitap okumayı, müzik dinlemeyi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevmektedir.

 

Etiketler: kuruluş osman, Emre Bey, atv