Kuruluş Osman Alaaddin Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Alaaddin Bey kimdir, kaç yaşında? Alaaddin Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

Faruk Aran, Türk televizyon ve tiyatrosunun tanınmış isimlerinden biridir. Uzun yıllara dayanan oyunculuk deneyimi ile pek çok projede başarılı performanslar sergilemiştir. Peki, Kuruluş Osman dizisinin Alaaddin'i Faruk Aran kimdir, kaç yaşında? Alaaddin'i kim oynuyor? Alaaddin'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Kuruluş Osman Alaaddin Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Alaaddin Bey kimdir, kaç yaşında? Alaaddin Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

Türk televizyonunun sevilen tarihi dizisi "Kuruluş Osman," Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş dönemini ekrana taşıyan büyüleyici bir yapım olarak izleyici karşısına çıkıyor. Dizi, tarihi figürleri canlandıran yetenekli oyuncularıyla da dikkat çekiyor.  Kurtuluş Osman dizisinin Alaaddin'i Faruk Aran kimdir, kaç yaşında? Alaaddin'i kim oynuyor? Alaaddin'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? Bu yazıda, Alaaddin karakterini canlandıran deneyimli oyuncu Faruk Aran'ın biyografisini ve kariyerini ele alacağız.

Kuruluş Osman Alaaddin Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Alaaddin Bey kimdir, kaç yaşında? Alaaddin Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Faruk Aran Kimdir?

Faruk Aran, 1995 yılında İzmir’in Bornova ilçesinde dünyaya geldi. Lise döneminde tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Birce Akalay’dan kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Haliç Konservatuvarı’nda Ateş Yüzlü isimli oyunda, Sahnetozu Tiyatrosu’nda sahne aldı. Role Talent Ajans’ın oyuncusu olan Faruk Aran, 2018’den itibaren tiyatro çalışmaları yanı sıra çeşitli dizilerde rol almaya başladı.

Faruk Aran Nereli?

Kuruluş Osman Alaaddin Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Alaaddin Bey kimdir, kaç yaşında? Alaaddin Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Faruk Aran, İzmir’in Bornova ilçesinde doğdu ve büyüdü. Annesi ve babası da İzmirli olan Faruk Aran, Ege kültürünü benimsediğini söylüyor. İngilizce biliyor. Müzik ve şan yeteneği var. Spor olarak basketbol ve dövüş sanatlarıyla ilgileniyor. Sigara kullanıyor.

Faruk Aran Kaç Yaşında?

Faruk Aran, 1995 yılında doğduğuna göre, 2023 yılı itibarıyla 28 yaşındadır. Boyu 1.85 cm, kilosu ise 78’dir.

Kuruluş Osman Alaaddin Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Alaaddin Bey kimdir, kaç yaşında? Alaaddin Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Faruk Aran Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Faruk Aran’ın rol aldığı dizi ve filmler şöyle:

Kuruluş Osman (Alaaddin, TV Dizisi 2023-)
Al Sancak (Piyade Astsubay Üstçavuş Bora Cansız, TV Dizisi 2023)
Destan (Kuzu Beg, TV Dizisi 2021-2022)
İşte Bu Benim Masalım (Kalender, TV Dizisi 2021)
Leke (TV Dizisi 2019)
Arka Sokaklar (TV Dizisi 2018)

Faruk Aran’ın Kuruluş Osman’daki Rolü

Faruk Aran, TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda Osman Bey’in oğlu Alaaddin karakterini oynamaktadır. Alaaddin, Osman Bey’in ilk eşi Malhun Hatun’dan olan tek oğludur. Babasının izinden giden ve cesur bir savaşçı olan Alaaddin, Kayı Obası’nın geleceği için mücadele etmektedir4. Faruk Aran, bu rol için özel olarak at binme ve kılıç kullanma eğitimi aldığını belirtmiştir.