Kuruluş Osman 5. sezon başlama tarihi, ne zaman? Kuruluş Osman 131. bölüm fragmanı yayınladı mı?

ATV'nin tarih kokan, Osmanlı Devletini'nin temellerinin atıldığı dönemi anlatan Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu merak ediliyor. Yayın hayatına ilk kez 2019 yılında başlayan Kuruluş Osman 5. sezonu ile kaldıpı yerden ATV ekranlarında çarşamba günü devam edecek. Yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği dizide Burak Özçivit, Özge Törer, Yıldız Çağrı Atiksoy, Seray Kaya ve Burak Çelik gibi ünlü oyuncular rol alıyor. İzleyiciler yeni sezonun başlamasını merakla bekliyor.

Kuruluş Osman 5. sezon başlama tarihi, ne zaman? Kuruluş Osman 131. bölüm fragmanı yayınladı mı?

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında olan, tarih kokan konusu ile reytinglerde ilk sırada olan dizisi Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu merak konusu. 4. sezonuna 130. bölüm ile veda eden Kuruluş Osman 5. sezonu ekim ayında başlayacak. Kuruluş Osman 5. sezon 131. bölüm fragmanı ise eylül ayının ikinci haftasından itibaren yayınlanacak. Ayrıca 5. sezonda Kuruluş Osman'da bir veda daha var....

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 5. sezonu için meraklı bekleyiş devam ederken sızdırılan bilgiler yayın tarihini de ortaya koymaya başladı. Sevilen karakter Malhun Hatun'u canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, sezon finali öncesinde oyuncu arkadaşlarına veda etmişti. Ancak, Atiksoy'un fikrini değiştirdiği ve 5. Sezon için geri dönüş yapacağı söylentileri dolaşıyor.

Kuruluş Osman 131. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kuruluş Osman'ın yeni sezonunun Eylül ayının sonlarına doğru başlayacağı kesinleşti. Hayranları güzel dizinin 131. bölüm fragmanını Eylül ayının başlarında izleyebilecek. Bu arada dizide beğeni toplayan oyunculardan Ayşe Hatun karakterine can veren Açelya Özcan'ın ekibe veda edeceği ortaya çıktı.

Etiketler: kuruluş osman, dizi