KuCoin nedir? Avantajları nelerdir?

KuCoin, bir Kripto Para Borsasıdır. Dünyanın en büyük 5. Borsası olarak geçmektedir. Tier 1 borsalar listesindedir. KuCoin, herkesin güvenli bir şekilde kripto borsasını kullanmasını amaçlar.

KuCoin nedir? Avantajları nelerdir?

Advertorial Haber  - KuCoin, bir Kripto Para Borsasıdır. Dünyanın en büyük 5. Borsası olarak geçmektedir. Tier 1 borsalar listesindedir. KuCoin, herkesin güvenli bir şekilde kripto borsasını kullanmasını amaçlar.

KuCoin, dünyanın en gelişmiş güvenlik teknolojisi ve bakım ekiplerinden birine sahiptir ve kullanıcı varlıkları ve hesaplarının güvenliğini sağlamak için güvenlik sistemlerini sürekli olarak güncellemektedir.

KuCoin, teknolojik ilerlemenin değer yaratma ve dağıtma şeklimizde devrim yaratacağına inanıyor. Bir gün herkes kriptoya dahil olacak.

KuCoin Misyonu, dijital değerlerin küresel serbest akışını kolaylaştırmaktır.

KuCoin Avantajları

KuCoin Global Topluluğu, 200'den fazla ülkede 20'den fazla dil desteğiyle milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapmaktadır.

Sorularınız için istediğiniz zaman KuCoin müşteri desteği ile iletişime geçebilirsiniz.

KuCoin, size kripto konusunda en güncel haberleri sunar.

KuCoin gem projelere önem verir. 650 den fazla gem coin listelemiştir.

KuCoin Kazandığı Dereceler

KuCoin, Forbes Advisor tarafından 2021'deki En İyi Kripto Borsası olarak derecelendirildi.

TokenInsight'a göre KuCoin, en yaygın şekilde dağıtılan kullancıların bulunduğu kripto para borsasıdır. Ayrıca, kullanıcılarının %70'i Kuzey Amerika, Avrupa, Rusya ve Güneydoğu Asya'dan gelmektedir.

CoinMarketCap'e göre KuCoin, genel performans açısından ilk 5 kripto borsası arasında yer alıyor.

ICO Rating tarafından yayınlanan borsa güvenlik raporunda KuCoin, A dereceli 10 borsadan biri olarak derecelendirildi.

KuCoin, The Ascent tarafından meraklıları için En İyi Kripto Değişimleri ve Uygulamaları 2022 seçildi.

KuCoin nedir? Avantajları nelerdir? - Resim : 1

KuCoin Kampanya

KuCoin, kullanıcılarına daha eğlenceli bir borsa sunmak adına sürekli olarak kampanyalar düzenlemektedir. Farklı yarışmalar düzenleyerek kullanıcılara sadece bir borsa değil ayrıca kendilerini geliştireceği bir alanda yaratmayı amaçlar.

Hem yeni kullanıcılarına hem de var olan kullanıcıları yaptığı kampanyaları KuCoin Kampanya sayfasından takip edebilirsiniz.

KuCoin NFT

Wonderland, KuCoin tarafından geleneksel oyunlar ve NFT oyunları için tasarlanmış interaktif NFT lansman platformudur. Wonderland, kullanıcıların oyun içi NFT'leriyle yatırım yapmak, satın almak ve yönetmek için sorunsuz ve merkezi olan deneyimin keyfini çıkarmalarını sağlar.

KuCoin NFT sayfasından detayları öğrenebilirsiniz.

KuCoin Cloud Mining

Düşük maliyetler, kullanım kolaylığı ve kaliteli varlıklara istikrarlı erişim ile Cloud Mining, çoğu kullanıcının madenciliğe katılmasına ve ana ağın güvenliğini ortaklaşa sürdürmesine izin veren bir uzaktan madencilik modelidir.

KuCoin Pool, kullanıcılara gelecekteki oynaklık risklerinden korunmak için daha yüksek madencilik verimliliği ve yüksek verimli yatırım ürünleri için optimize edilmiş algoritmalar sunar. Böylelikle yapılan hesaplarda sapma oranları oldukça düşüktür.

Daha Fazla bilgi için KuCoin Cloud Mining sayfasını ziyaret edin.

KuCoin Trade Botu

KuCoin İşlem Botları, alım satım yapanların kripto para işlemlerini otomatikleştirmek için kullanabilecekleri ücretsiz bir yazılımdır. Şu anda desteklenen stratejiler Spot Grid, Dolar Maliyeti Ortalaması (DCA), Vadeli İşlem Grid, Akıllı Yeniden Dengeleme ve Sınırsız Grid işlemleridir.

KuCoin’e kaydolan tüm kullanıcılar KuCoin işlem botunu ücretsiz olarak kullanabilir. Diğer piyasalardaki tüm işlem biçimlerinde olduğu gibi yalnızca işlem başına işlem ücretleri alınır. Tek yapmanız gereken hesabınıza yükleme yapmak ve alım satım yolculuğunuza başlamak için bir işlem botu stratejisi seçmektir.

KuCoin Earn ve Stake

KuCoin Earn, KuCoin tarafından oluşturulmuş ve tek noktadan sermaye yönetimi hizmeti sunan bir platformdur. Kullanıcılar varlıklarının değerini artırmak için platformdaki çeşitli finansal ürünleri kullanabilir.

KuCoin Earn’de Esnek Savings, Staking, Polkadot ve ETH2.0 gibi ürünler hem esnek hem sabit vadeli olarak bulunmaktadır. Esnek vadeli ürünlerde kullanıcılar fonlarını istedikleri zaman geri çekebilir. Sabit vadeli ürünlerde fonlar vadeleri dolduktan sonra otomatik olarak hesaba geri çekilecektir. Sabit vadeli ürünlerin getirisi esnek vadeli ürünlerden daha fazladır.

KuCoin Altcoin

Kripto Gem Projelerin Borsası olarak bilinen KuCoin, 1.200'den fazla işlem çiftiyle 700'den fazla projeyi destekledi. BLOK, CHMB, VR, KMA ve DAO gibi bir dizi projenin birincil listesi KuCoin'deydi.

KuCoin, altcoin bakımından en geniş yelpazeye sahip kripto para borsasıdır.

KCS Bonusu

KCS Bonusu, KCS sahipleri ve KuCoin ekosistemi oluşturucuları için benzersiz bir teşvik mekanizmasıdır. Ayrıca pasif gelir elde etmenin en iyi yollarından biri olarak görülmektedir.

Basitçe, KuCoin platformunda en az 6 KCS tutan kullanıcılar KuCoin'in günlük işlem ücretlerinin %50’sinden gelen günlük bonustan pay alabilmektedir.

Kullanıcıların alacağı ödül miktarı elde tutulan KCS miktarına ve KuCoin Borsasındaki işlem hacmine bağlıdır. 2021’den bu yana geçmiş verilere bakıldığında KCS bonusunun tahmini APR aralığı %3 - %30 arasındadır.

Advertorial Haber

Etiketler: kucoin