Kredi faiz oranları ne kadar: Halkbank, Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank ve İş Bankası kredi faiz oranı güncel hesaplama tablosu belli oldu!

Merkez Bankası politika faiz oranını yüzde 25'e yükseltmesi bankaların kredi faiz oranlarını değiştirdi. Peki hangi banka ne kadar faizle kredi verecek? Halkbank, Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank ve İş Bankası kredi faiz oranları ne? Taşıt kredisi faizleri ne kadar? İhtiyaç kredisi faizleri ne kadar?

Kredi faiz oranları ne kadar: Halkbank, Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank ve İş Bankası kredi faiz oranı güncel hesaplama tablosu belli oldu!

Merkez Bankası politika faiz oranını yüzde 25'e yükseltmesinin ardından bankaların kredi faiz oranları merak konusu oldu. Vatandaşların ”Hangi banka ne kadar kredi veriyor, hangi banka ne kadar faiz veriyor" soruları hız kazanmaya başladı. Vakıfbank, Halkbank ve diğer bankalar tarafından kredi faiz oranları güncel olarak paylaşıldı. En uygun kredi oranlarını merak eden vatandaşlar için tüketici, konut, taşıt kredisi oranları derlendi. İşte banka banka kredi faiz oranları:

Bankaların Kredi faiz oranları vatandaşın gündeminde. Kredi faiz oranları güncel olarak bankalar tarafından paylaşıldı. Tüketici, konut, taşıt kredisi en uygun oranları vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için merak edilenler arasına girdi. Banka banka kredi faiz oranları sıralandı. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank kredi faiz oranları ile ilgili detaylar:

İşte güncel ihtiyaç, konut, taşıt kredi faiz oranları şöyle; ZiRAAT BANKASI FAiZ ORANLARI Tüketici kredisi: 2,69 Taşıt kredisi: 2,54 Konut kredisi: 2,19

HALKBANK FAİZ ORANLARI: İhtiyaç kredisi: 2,89 Taşıt kredisi: 2,69 Konut kredisi: 2,19

AKBANK FAİZ ORANLARI: İhtiyaç kredisi: 2,94-3,04 Taşıt kredisi: 4,89 Konut kredisi: 2,9

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI: İhtiyaç kredisi: 2,95-3,35 Taşıt kredisi: 3,49 Konut kredisi: 2,85

YAPI KREDİ FAİZ ORANLARI: Bireysel ihtiyaç kredisi: 4,23 Konut kredisi: 3,19 Taşıt kredisi: 5,70

QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI: İhtiyaç kredisi: 1,99 Standart konut kredisi: 3,21 Taşıt kredisi: 4,14

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI: Konut kredisi: 2,19 İhtiyaç kredisi: 2.69 Taşıt kredisi: 2.54

DENİZBANK FAİZ ORANLARI: Mortgage kredisi: 3.29 Taşıt kredisi: 4.49 İhtiyaç kredisi: 2,89