Kötü Haberlerin Sonu Gelmiyor! Yine Felaket Uyarısı! Artvin, Uşak, Adana, Hatay, Eskişehir Tehlike Yaklaşıyor!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya platformunda Eylül ayına dair hava durumu hakkında önemli bilgiler paylaştı. Ökten'in verdiği bilgilere göre, Adana, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, Urfa, Hatay, Tokat ve birçok diğer il için erken bir kış haberi alındı. Detaylar haberimizin devamında...

Kötü Haberlerin Sonu Gelmiyor! Yine Felaket Uyarısı! Artvin, Uşak, Adana, Hatay, Eskişehir Tehlike Yaklaşıyor!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Eylül ayının hava durumuyla ilgili önemli bilgileri paylaştı. Ökten; Adana, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, Urfa, Hatay, Tokat ve diğer iller için erken bir kara kış haberi geldiğini duyurdu. "Eyyam-ı Bahur" döneminin sona erdiğini ve Rusya soğuklarının ülkeye doğru ilerlediğini belirten Ökten, bu durumun tüm illeri etkileyeceğini ifade etti. Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte, ülke genelinde soğuk hava koşullarının hakim olacağı ve tatmayan ilin kalmayacağı uyarısını yaptı.

Havayı koklayan adam olarak tanınan Kerem Ökten, hava durumu konusunda yeni bir tahmin paylaştı. Eylül ayında hava durumunun nasıl olacağını şimdiden açıkladı. Sıcaklığın 49 dereceye ulaştığı Eskişehir, Cizre, Hatay, Adanalılara sonunda müjde geldi. Tir tir tireyeceksiniz

Ünlü Meteorolog Kerem Ökten, yakında ülkemize soğuk hava dalgasının gireceğini belirtti. Hava durumuyla ilgili bilgi veren Ökten, ülke genelinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte sonunda serin bir hava beklendiğini ifade etti.

Kötü Haberlerin Sonu Gelmiyor! Yine Felaket Uyarısı! Artvin, Uşak, Adana, Hatay, Eskişehir Tehlike Yaklaşıyor! - Resim : 2

SONBAHAR VE KIŞ ERKEN GELİYOR

Özellikle Eylül ayının gelmesiyle birlikte üşüyerek karşılanabilecek bir döneme girebileceğimizi söyledi. Eylül ayının, sıcaklıkların dalgalanacağı bir ay olacağını ve yağışların da görüleceğini belirtti.

Kerem Ökten ayrıca, Kuzey yarım kürede kutup soğuklarının genişleyerek yayıldığını ve bu durumun hava sıcaklıklarının düşmesine neden olduğunu vurguladı.

SEL FELAKETİ KAPIDA

Eğer bu soğuk hava hızla sıcak denizlerin üzerine inerse, yoğun yağışlar ve sel felaketleriyle karşı karşıya kalabileceğimizi söyledi. Ökten, durumu yakından takip etmenin önemli olduğunu belirtti.

Etiketler: hava durumu, meteoroloji