Korkutan istila resmen başladı! Gümüşhane ve Ağrı'nın ardından şimdi de Ankara diken üstünde! Hayvan değil canavar

Ağrı ve Gümüşhane'den sonra korkutan canavar bu sefer o ilimizde görüldü! Dev yaratığı görünce tüyleriniz diken diken olacak. Artık her yerde görülmeye başladılar. Hayvan değil canavar! Avını yakaladığı gibi sarıyor. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. İstila çığ gibi yayılıyor!

Korkutan istila resmen başladı! Gümüşhane ve Ağrı'nın ardından şimdi de Ankara diken üstünde! Hayvan değil canavar

Havaların ısınmasıyla birlikte yırtıcı hayvanlar kendilerini göstermeye başladı. Daha önce Gümüşhane ve Ağrı'da görülen dev örümcekler bu sefer Ankara'yı istila etmeye başladı. Görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Dev örümcek avını yakaladığı gibi sarıp tek hamlede yuttu. Hayvan değil canavar! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. İstila çığ gibi yayılıyor! Gördüğünüz gibi kaçın, insanlara da saldırıyor.

İSTİLA ÇIĞ GİBİ YAYILIYOR! HAYVAN DEĞİL CANAVAR

Ankara'nın Gölbaşı İkizce köyü mevkiinden gelen görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dev örümcekler istilaya başladı. Görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Dev örümcekler tüm Türkiye'yi ele geçirmeye başladı.

 

Korkutan istila resmen başladı! Gümüşhane ve Ağrı'nın ardından şimdi de Ankara diken üstünde! Hayvan değil canavar - Resim : 2

AĞRI VE GÜMÜŞHANE'NİN ARDINDAN O İLİMİZDE ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Daha önce Ağrı ve Gümüşhane'de görülen dev örümcekler bu sefer Ankara'da görüntülendi. Çekilen görüntülerde örümceğin kurduğu ağlarda avını yakaladığı ve sarıp yediği görülüyor. Uzmanlar bu örümceklerin oldukça sinsi ve saldırgan olduğunu altını çizdi.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ ÖRÜMCEĞİ

Dünyanın en zehirli örümceklerinden birisi olan "argiope lobata" türü olan bu örümcekler etçil hayvanlardır. Her türlü eti yiyen bu örümcekler oldukça zehirlidir.

Etiketler: Ankara, istila