Konyalı Müteahhittin Yeni Togg Aldı Tercih Ettiği Plakayı Görenler Dönüp Tekrar Baktı

Yerli ve milli otomobil olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), son zamanlarda yollarda daha sık görünmeye başladı. Bu araç, bakanlar, valiler ve belediye başkanları tarafından resmi makam aracı olarak tercih edilmekte olup, iş dünyasının da ilgisini çekiyor. Ünlü Konyalı müteahhit Şakir Kızılkaya da milli otomobil TOGG'u tercih eden isimler arasında yer alıyor. İşte detaylar...

Konyalı Müteahhittin Yeni Togg Aldı Tercih Ettiği Plakayı Görenler Dönüp Tekrar Baktı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, yollardaki hakimiyetini her geçen gün daha da sağlamlaştırıyor. Yerli ve milli otomobil TOGG, yüksek düzeyde konfor, şıklık ve güvenlik sunan teknolojik özellikleri ve donanımıyla kullanıcılarını büyülemeye devam ediyor. Bu araç, bir taraftan bakanlar, valiler, belediye başkanları ve rektörler gibi önemli figürler için makam aracı olarak tercih edilirken, diğer yandan da vatandaşlar arasında büyük ilgi görmekte ve satın almak için sıraya girmeye değer bulunuyor. Yerli ve milli otomobil aynı zamanda iş dünyasının da gözdesi haline geliyor.

ARTIK ONUN DA TOGG’U VAR

Konya’nın ünlü müteahhiti Şakir Kızılkaya da TOGG sahibi oldu. Başta Selçuklu olmak üzere Konya’nın Meram ve Karatay ilçelerinde vizyon projeleriyle şehre değer katan yapıları yükselten aile şirketi Kızılkaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Kızılkaya, siyah renkli bir TOGG satın aldı.

Aracın plakasını görenler ise dönüp bir daha baktı. 42 TOG 420 plakalı TOGG, bugüne kadar Konya Park, Selçuklu Park, Kızılkaya AVM, Gherdan Gold, Forum Kampüs, Gherdan Park, Kralin Düğün Sarayı, Konya Forum, Green World Sports Center, Altın Bahçe Villaları, Forum Center ve İstanbul's Plaza gibi önemli yaşam ve ticari alanlarını şehre kazandıran şirketin en gözde otomobili oldu.

Etiketler: togg, elektrikli araba