Konuşanlar 115.bölüm Ela kimdir? Ela'nın Instagram adresi ne?

Konuşulanlar programı, geniş izleyici kitlesiyle her hafta ekranlarda yer alıyor ve yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Bu haftanın dikkat çeken isimlerinden biri de Ela oldu. Konuşanlar'ın 115. bölümünde sahneye çıkan Ela'nın performansı ve konuşmaları tarafından büyük ilgi gördü. Ela'nın daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler için Instagram hesabında da haberimizde yer alıyor. İşteanlar Konuş Ela (115. bölüm) ve Instagram hesabı hakkında detaylar...

Konuşanlar 115.bölüm Ela kimdir? Ela'nın Instagram adresi ne?

EXXEN'in en çok izlenen yapımlarından biri olan Konuşanlar, her hafta programlara kahkahalarla dolu anlar yaşatıyor. Yeni bölümde birbirinden renkli oyuncular, anıları ve esprileriyle eğlenceli anlar yaşatılıyor. Bugünün en çok konuşulan isimlerinden biri ise Ela oldu. Peki, Konuşanlar'ın 115. bölümünde sahneye çıkan Ela kimdir? Instagram'ı ne?

Konuşanlar 115.bölüm Ela kimdir? Ela'nın Instagram adresi ne? - Resim : 1

Ela Kimdir?

Bugün yayınlanan 115. bölümle birlikte Konuşanlar'da tanıdığımız Ela, bir pırlanta satıcısıdır. Programa 2 arkadaşı ile birlikte katılan Ela, ebe ve gemi mühendisleri ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ailesinden vazgeçebileceği bedel olan 10 milyon dolar olarak esprili bir dille ifade etti.

  • Program sunucusu Hasan Can Kaya, Ela'nın sesine takılarak renkli anlar yaşattı.

  • Ancak Ela'nın Instagram hesabı hakkında bilgi bulunmuyor