Sen Çal Kapımı

MF Yapım tarafından hayata geçirilen Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümü 8 Temmuz 2020 tarihinde yayınlandı.

Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı romantik komedi türündeki dizi, 17 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan 39. bölümüyle 1. sezon finalini yaptı. 9 Haziran 2021 itibariyle de yeni sezonuna başlayacaktır.

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu: Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Oyuncular: Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Sinan Albayrak, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan, Hakan Karahan, Sarp Can Köroğlu, İlayda Çevik

Yapım: MF Yapım
Yapımcı: Fatih Aksoy
Yönetmen: Altan Dönmez, Yusef Pirhasan
Senaryo: Ayşe Üner Kutlu