Bozkır Arslanı Celaleddin

Celaleddin Harzezmşah'ın hikayesini anlatan "Bozkır Arslanı Celaleddin" dizisi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Genel yönetmenliğini Metin Günay, yönetmenliğini ise Nurgissa Almurat'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kıvılcım, Cemal Hünal, Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva ve Sezgin Erdemir gibi isimler yer alıyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin ne zaman başlayacak?

Türk-Özbek ortak yapımı olan ve Celaleddin Haremmşah'ın hikayesini anlatan "Bozkır Arslanı Celaleddin" dizisi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Genel yönetmenliğini Metin Günay, yönetmenliğini ise Nurgissa Almurat'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kıvılcım, Cemal Hünal, Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva ve Sezgin Erdemir gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen dizi yakında başlayacak.

Bozkır Aslanı Celaleddin hangi gün, saat kaçta?: Dizinin birinci bölümü bu hafta sezon finali yapan Akıncı'nın yerine aynı gün aynı saatte atv'de. Bozkır Aslanı Celaleddin ilk bölümüyle 21 Mayıs 2021'de 20:00'da atv'de izleyeciyle buluşacak.

 BOZKIR ASLANI CELALEDDİN FRAGMANLARI İÇİN BURAYA DOKUNUN

Bozkır Arslanı Celaleddin'in konusu ne?

Dünyayı kasıp kavuran Moğollara ilk mağlubiyeti tattıran ve onların yenilmezlik efsanesini yerle bir eden Celaleddin Harzemşah'ın hikayesini anlatan yapım, ATV ekranlarında yayınlanacak.

Yapımı ve tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait olan dizinin sanat yönetmenliğini Reza Himmeti, görüntü yönetmenliğini ise Efe Kubilay üstleniyor.

Özbekistan'da büyük ilgi uyandıran uluslararası projenin, Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede yayınlanması planlanıyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin Oyuncu kadrosu;  Emre Kıvılcım, Cemal Hünal, Levent Özdilek, Ali Sinan Demir, Kaan Yalçın, Oğuzhan Yarımay, Alisher Uzoqov, Javohir Zokirov, Yulduz Rajabova, Shahzoda Matchanova, Ege Atabek Uymaz gibi ünlü isimler yer alıyor