Esra Ezmeci’ye takipçisinden gelen mesaj şoke etti 'Kocam silikomlarımı istiyor' sorusuna bakın ne cevap verdi

Psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen mesajları yanıtlamaya devam ediyor. Ezmeci'ye birbirinden ilginç gelen mesajlara bir yenisi daha eklendi. Takipçisinin "Kocam boşanırsak silikonlarımı istiyor" mesajı ağızları açıkta bırakırken, Ezmeci bakın ne cevap verdi.

Esra Ezmeci’ye takipçisinden gelen mesaj şoke etti 'Kocam silikomlarımı istiyor' sorusuna bakın ne cevap verdi

Son dönemin öne çıkan isimlerinden Esra Ezmeci takipçilerinden gelen soruları yanıtlıyor. Cinsel hayata dair açık açık sorulan sorular kimi zaman gündeme geliyor. Bu tarz mesajlardan biri daha gündem oldu. Psikolog Ezmeci'ye gelen "Kocam boşanırsak silikonlarımı istiyor" mesajı ağızları açık bıraktı.

Esra Ezmeci’ye takipçisinden gelen mesaj şoke etti 'Kocam silikomlarımı istiyor' sorusuna bakın ne cevap verdi - Resim : 1

Klinik psikolog Esra Ezmeci sosyal medyadan cinsellikle ilgili merak edilen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Ağırlıklı olarak kadın takipçileri tarafından özel hayatlarına dair itirafları yanıtlayan Ezmeci'ye gelen sorular ve mesajlar zaman zaman ağızları açıkta bırakıyor.

Son dönemde Nur Viral ve Çağla Şıkel'in yayınlarına katılarak açıklamalarıyla dikkat çeken Ezmeci sezon bitince takipçilerine sosyal medyadan ulaşmaya devam etti.

Esra Ezmeci'ye son olarak gelen mesaj oldukça ilginçti. Bir kadın takipçi "Kocam boşanırsak silikonlarımı almakla tehdit ediyor estetik iadesi istiyor" diyerek şoke etti.

Esra Ezmeci’ye takipçisinden gelen mesaj şoke etti 'Kocam silikomlarımı istiyor' sorusuna bakın ne cevap verdi - Resim : 2

Esra Ezmeci ise bu mesaja "Öyle bir durum olmaz sonuçta o sizin bedeninize ait bir şey çünkü" yanıtını verdi.

Etiketler: Esra Ezmeci