Kızlarını almış, pılısını pırtısını toplayıp Paris’e yerleşmişti! Tuba Büyüküstün, ani taşınma kararına ilişkin ilk kez konuştu!

Türkiye’nin beğenilen kadın oyuncularından biri olan Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Toprak ve Maya ile birlikte Paris’e yerleşti. Neden Türkiye’den gitmeye karar verdiği merak edilen Tuba Büyüküstün’den ilk açıklama bugün geldi.

Kızlarını almış, pılısını pırtısını toplayıp Paris’e yerleşmişti! Tuba Büyüküstün, ani taşınma kararına ilişkin ilk kez konuştu!

Çemberimde Gül Oya isimli dizide canlandırdığı Zarife karakteri ile çok iyi bir çıkış yakalamış olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, kısa süre içerisinde popülerliği elde etmiş ve setlerin aranan yüzlerinden biri haline gelmişti. Son olarak Zeytin Ağacı isimli Netflix dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün, bu dizide Ada karakterini canlandırdı. Bir süredir Paris’te olduğu konuşulan Tuba Büyüküstün’ün taşınma kararı aldığı öğrenildi.

Meslektaşı Onur Saylak ile 2011 yılından 2016 yılına kadar evli kalan Tuba Büyüküstün’ün Maya ve Toprak adında ikiz kızları olmuştu. İkiz kızlarını da yanına alan Tuba Büyüküstün, Paris’te yaşamaya başladı. Kalıcı olarak taşınıp taşınmadığından neden böyle bir taşınma kararı aldığına kadar izleyicilerini meraklandıran Tuba Büyüküstün’den ilk açıklama bugün geldi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN, PARİS’TE YAŞIYOR

Kızlarını almış, pılısını pırtısını toplayıp Paris’e yerleşmişti! Tuba Büyüküstün, ani taşınma kararına ilişkin ilk kez konuştu! - Resim : 1

Setlerin iddialı isimlerinden biri olan Tuba Büyüküstün’ün kızları ile birlikte Paris’te yaşamaya başladığı daha önce öğrenilmişti. Bu ay Elle Türkiye’ye konuk olan Tuba Büyüküstün, Paris’te kalıcı olup olmadığına ilişkin sorulara şu şekilde yanıt verdi:

“Kızlarla birlikte şimdilik buradayız, ama ne kadar süreceğine dair plan yapmadık. Paris'i çok sevdiğimi ve tıpkı İstanbul gibi burada da kendimi evimde hissettiğimi hep söyledim Kızlar okula gidiyor, ben de günlük işlerimi hallediyorum.”

TUBA BÜYÜKÜSTÜN, ÇOCUKLARININ GELECEĞİNDEN ENDİŞELİ

Elle Türkiye’ye özel olarak verdiği röportajda anne olduktan sonra değiştiğini ifade eden Tuba Büyüküstün, “Artık hiçbir zaman tek kişilik düşünmüyorsun. İlk anne olduğum zamanlar demiştim; artık ölmek çok zor” dedi. Ardından çocukları için son derece endişeli olduğunu belirten Tuba Büyüküstün, röportajını şu sözler ile noktaladı:

“En çok kızlarımın geleceği için endişeleniyorum. Çocuklarım adına nasıl bir dünyanın bizi beklediğini bilmiyorum. Umarım bu endişelerin hepsi boştur. Kızlarıma tamamen açığım. Bilsinler ki ben mükemmel değilim. Endişelerim var, sorunlarım var, saçmalıklarım ve kendimi düşük hissettiğim, hatta pes ettiğim zamanlar var.”