Kızılcık Şerbeti Ömer kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Ömer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Ömer ölecek mi?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer Ünal karakterini canlandıran Barış Kılıç, 1978 doğumlu Malatyalı bir oyuncudur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Kılıç, birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Kızılcık Şerbeti Ömer kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Ömer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Ömer ölecek mi?

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizide, Ünal Şirketler Grubu’nun yurt dışı yatırımlarının başında olan Ömer Ünal karakterine hayat veren Barış Kılıç, dizinin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Dizide, Ünal Şirketler Grubu’nun yurt dışı yatırımlarının başında olan Ömer Ünal karakterine hayat veren Barış Kılıç da dikkatleri üzerine topluyor. Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2001 yılında başladı. Birçok dizi ve filmde rol aldı. En bilinen rolleri arasında Kurtlar Vadisi Pusu’da oynadığı Cevher karakteri, Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Lütfi Paşa karakteri ve Diriliş Ertuğrul’da oynadığı Gündoğdu Bey karakteri yer alıyor. Barış Kılıç, 1,90 m boyunda, 93 kg ağırlığında ve balık burcu.

Kızılcık Şerbeti Ömer kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Ömer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Ömer ölecek mi? - Resim : 1

Kızılcık Şerbeti Ömer Ünal kimdir? Ömer Ünal'i kim oynuyor?

Kızılcık Şerbeti’nde Ömer Ünal karakterini Barış Kılıç canlandırıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer Ünal karakterini oynayan Barış Kılıç, dizide abisi Abdullah Ünal’a göre daha iyi eğitim almış, yurt dışında okumuş bir iş adamıdır. Aile fertlerine saygıda asla kusur etmeyeceği gibi, kendini de asla ezdirmez ve kimseden lafını esirgemez. Dizinin ilk bölümünde abisinin ölüm haberiyle sarsılan Ömer, ailesinin yanına dönmek zorunda kalır.

Kızılcık Şerbeti Ömer kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Ömer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Ömer ölecek mi? - Resim : 2

BARIŞ KILIÇ KİMDİR?

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2001 yılında başladı. Birçok dizi ve filmde rol aldı. En bilinen rolleri arasında Kurtlar Vadisi Pusu’da oynadığı Cevher karakteri, Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Lütfi Paşa karakteri ve Diriliş Ertuğrul’da oynadığı Gündoğdu Bey karakteri yer alıyor. Barış Kılıç, 1,90 m boyunda, 93 kg ağırlığında ve balık burcu.

Barış Kılıç kiminle evli kaç tane çocuğu var? 

2007 yılında Ayşegül Kılıç ile evlendi. Emir Kılıç ve Batu Kılıç olmak üzere 2 çocuk babasıdır.

Kızılcık Şerbeti Ömer kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Ömer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Ömer ölecek mi? - Resim : 3

BARIŞ KILIÇ HANGİ DİZİ VE FİLİMLERDE OYNADI?

Üniversite yıllarında bir arkadaşının yanında gittiği cast ajansında bir cips reklamı için yapılan seçmelerde bekleme salonundayken cast direktörü tarafından seçmelere girmesi istendi. Sonuç olarak ilk reklam filminde oynadı.

2004 yılında Kadir İnanır'ın başrolde oynadığı Bütün Çocuklarım adlı diziye Aybars karakteri ile katılan Barış Kılıç, ilk oyunculuk deneyimini kazandı.

Barış Kılıç, 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım adlı sinema filminde Gizem Karaca ile başrolü paylaştı.

2014-2016 yılları arasında yayınlanan Güllerin Savaşı adlı dizide Damla Sönmez ve Canan Ergüder ile başrolleri paylaştı.

2017 yılında Evlat Kokusu dizisinde Hande Soral, Murat Han, Sedef Avcı, Yeşim Salkım, Selen Uçer ve Tuğçe Kumral ile beraber rol aldı.

Kızılcık Şerbeti Ömer kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Ömer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Ömer ölecek mi? - Resim : 4

Filmografisi

2017 Evlat Kokusu - Aslan Akbaş
2016 Oyunbozan - Emre
2014 Seni Seviyorum Adamım - Berk
2014-2016 Güllerin Savaşı - Ömer
2012 Merhaba Hayat - Burak
2011-2012 Adını Feriha Koydum - Levent
2013 Lale Devri
2009 Sakarya Fırat - Berat
2009 Aynadaki Düşman - Kaan Candemir
2007 Vazgeç Gönlüm - Mert
2007 Leylan - Yaman
2004 Bütün Çocuklarım - Aybars