Kızıl Goncalar 3. Bölümü ne zaman bu akşam var mı? Kızıl Goncalar 3. Bölüm konusu ne?

FOX TV'de ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisi bilindiği üzere RTÜK'ün yayın durdurma cezası sonrası yeni bölümleri ekrana gelememişti. Kızıl Goncalar 3. Bölümü bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, Kızıl Goncalar bu akşam yayınlanacak mı? Bu akşam Kızıl Goncalar var mı? FOX TV bu akşam Kızıl Goncalar dizisi olacak mı? İşte Kızıl Goncalar 3. bölüm detayları...

Kızıl Goncalar 3. Bölümü ne zaman bu akşam var mı? Kızıl Goncalar 3. Bölüm konusu ne?

Kızıl Goncalar dizisi RTÜK'ten 2 hafta boyunca durdurma cezası alarak yeni bölümleri FOX TV'de yayınlanamamıştı. Kızıl Goncalar 3. bölümü ile merak konusu olurken bazı haber sitelerinde Kızıl Goncalar dizisinin erken final yapacağına dair iddialar ortaya atıldı. Peki, Kızıl Goncalar bu akşam yayınlanacak mı? Bu akşam Kızıl Goncalar var mı? FOX TV bu akşam Kızıl Goncalar dizisi olacak mı?

Kızıl Goncalar 3. Bölüm ne zaman?

FOX TV'de 2 hafta ekranda olmayan Kızıl Goncalar 3. Bölümü ile merak konusu oldu.  Kızıl Goncalar dizisinin erken final yapma ihtimali bulunmuyor.

Kızıl Goncalar bu akşam var mı?

Kızıl Goncalar bu akşam var mı?

Kızıl Goncalar 3. Bölümü bu akşam saat 20.00'da FOX TV'de izleyicisine sunulacak.

Kızıl Goncalar yapımcısından yeni bölüm açıklaması

Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı Faruk Turgut yeni bölümle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Turgut "3 haftalık aradan sonra, bu akşam tekrar birlikteyiz. Bütün mekanlarımızı yeniledik. Eksikleri giderdik. Aynı motivasyonla çalışmaya devam ediyoruz. Güzel bölüm. Akşam buluşmak dileğiyle" diyerek takipçilerini bilgilendirdi. 

Kızıl Goncalar 3. Bölüm konusu ne?

Kızıl Goncalar dizisinde, Levent’in Zeynep’i kurtarma girişimi hiç beklemediği bir yerden engellenir.

Kızının okuması için hayaller kuran Meryem, Naim’in ve tarikatın kızı Zeynep’e dair yaptıkları planı öğrenmiştir. Naim, tarikatın içinde yükselme hesapları yaparken Meryem kızını kurtarmak peşindedir. Cüneyd’in gelgitli halleri ise amcası Sadi Hüdayi’yi düşündürmektedir. Onun ve tarikatın geleceği için düşündükleri planı bir an önce hayata geçirmeye niyetlidir. Eşi Hasna ve kızı Feyza’nın başka planları vardır. Mira, babasına olan öfkesinin artmasıyla başını çok daha büyük belalara sokar.