Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarına ters köşe! Aynı anda iki farklı…

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarına ters köşe yaptı. Başarıları ile göz dolduran ve oyunculuk performansı ile de beğenilen Tatlıtuğ oyuncu partneri Beren Saat ile yeni filmine hazırlanırken yeni bir sürpriz yaptı. İşte detaylar…

Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarına ters köşe! Aynı anda iki farklı…

Başarılı aktör Kıvanç Tatlıtuğ kariyerindeki ilerleme ile tüm odağı üzerinde topluyor. Son olarak “Çarpışma” dizisiyle hayranları ile buluşan oyuncu setlere bir süre ara vermişti. Yeni projeleri ile gündeme bomba gibi düştü. Tatlıtuğ öncelikle dijital platform olan Netflix'te Özge Özpirinçci ile “Yakamoz S-245” dizisini paylaştı. Ardından ise başka bir yapım ile gündeme geldi.

YAKAMOZ S-245 İLE SETLERE TEKRAR DÖNDÜ!

Özge Özpirinçci ile başrolünü paylaştığı Netflix dizisi “Yakamoz S-245” başarılı performansını daha da arttırdı. Tatlıtuğ, Arman rolünde bir denizaltı araştırmacısını canlandırdı. Ardından Beren Saat ile yeni bir filmin çekimlerine başladığını duyurdu. Hayranları bu habere oldukça sevindi. Yıllar sonra yeniden bir başrolde bir araya gelmelerine mutlu oldu. Filmin detaylarına dair açıklama beklenirken Tatlıtuğ sevenlerine ters köşe yaptı. Henüz çekimleri tamamlanmamış olan filmin öncesinde farklı bir yapıma dair fragman yayınlandı.

AŞIKLAR BAYRAMI İLE TERS KÖŞE YAPTI!

Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarına ters köşe! Aynı anda iki farklı… - Resim : 1

Tatlıtuğ gizlilik anlaşması gereği Beren Saat ile başrolünü oynadığı filmin detaylarına dair henüz bilgi sunmadı. Tam da bu sırada çekimleri tamamlanmış olan bir Netflix filmi fragmanı ortaya çıktı. Uzun zaman önce tamamlanmış ve gösterime girmeye hazır hale gelen “Aşıklar Bayramı” isimli film fragmanları ile bir anda bütün ilgiyi üzerine topladı. Dizinin başrolünde usta oyuncu Settar Tanrıöğen yer alıyor. Aşıklar Bayramı filmi ise 2 Eylül tarihinde yayına girecek.

FRAGMANI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI!

Kıvanç Tatlıtuğ farklı bir film ile bir anda ortaya çıkarak sevenlerini mutlu etti. Bunu kendi resmi Instagram hesabı üzerinden duyurdu. Tatlıtuğ daha önceden “Amerikalılar Karadeniz'de, Hadi Be Oğlum, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı ve Kelebeğin Rüyası” isimli 4 farklı filmde rol almıştı. Dizi ve filmleri ile dikkat çeken Tatlıtuğ uzun bir aranın ardından Yakamoz S-245 yapımı ile geri dönmüştü.

2 Eylül'de yayına girecek filmin fragmanına bakılacak olunursa Aşıklar Bayramı isimli Netflix filmi ile de bir süre gündemde olacağı gözüküyor. Yeni filmi için sosyal medya hesabı üzerinden de olumlu yorumlar alıyor.