Kırmızı Oda'dan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Binnur Kaya, Yalı Çapkını'nda Nükhet'i oynayacak

Kırmızı Oda, Güzel Günler gibi dizilerin başrol oyuncu Binnur Kaya, Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda. Peki Binnur Kaya Yalı Çapkını'nda hangi rolü oynayacak?

Kırmızı Oda'dan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Binnur Kaya, Yalı Çapkını'nda Nükhet'i oynayacak

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'na bomba bir transfer gerçekleşti. Yeni sezon için gün sayan Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna Binnur Kaya'da katıldı.

Binnur Kaya geçen günlerde Necmi Sancak’ın yazdığı “Ayşe” filminin çekimlerini tamamlamış ve “Öyle unutulmaz bir yolculuktu ki… Yol güzeldi,yolcular güzeldi… Her şey bize eşlik etti; gökyüzü, yıldızlar, gündüz, gece, hayvanlar, yollar… Teşekkür ederim hepsine… Kalbimden…♥️🧿♥️” mesajını yayınlamıştı.

 Kırmızı Oda'dan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Binnur Kaya, Yalı Çapkını'nda Nükhet'i oynayacak - Resim : 1

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Binnur Kaya aynı zamanda Kırmızı Oda’da beraber çalıştığı OGM Pictures’ın Yalı Çapkını’nda Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) kızı rolü için “Yalı Çapkını” dizisinden teklif almıştı. Kulislerden sızan son gelen bilgiler Kaya’nın ekibe dahil olduğu yönünde… Yeni bir değişiklik olmazsa dizinin ekibi cuma günü okuma provası yapacak. Şimdilik 19 Ağustos gibi de sete çıkılması planı var.