Kirli Sepeti Songül'ün eski kocası Yılmaz kimdir? Kirli Sepeti Yılmaz'ı kim canlandırıyor, gerçek adı ne?

FOX’ta yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Yılmaz karakterini canlandıran Serhat Tutumluer, izleyicilerin merakını çekiyor. Peki, Kirli Sepeti'nin Yılmaz'ı Serhat Tutumluer kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, evli mi??

Kirli Sepeti Songül'ün eski kocası Yılmaz kimdir? Kirli Sepeti Yılmaz'ı kim canlandırıyor, gerçek adı ne?

FOX’ta ekrana gelen Kirli Sepeti dizisi, “Biz evlerini temizledik, kalplerini değil” sloganıyla dikkat çekiyor. Kirli Sepeti'nin 5.bölümünde diziye dahil olan Yılmaz karakteri merak konusu oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Aydan Şener, Deniz Sarıkaş, Devrim Yakut gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizide Yılmaz karakterini canlandıran Serhat Tutumluer ise izleyicilerin ilgisini çeken isimlerden biri. Peki, Kirli Sepeti'nin Yılmaz'ı Serhat Tutumluer kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte, Serhat Tutumluer hakkında merak edilenler…

Kirli Sepeti Songül'ün eski kocası Yılmaz kimdir? Kirli Sepeti Yılmaz'ı kim canlandırıyor, gerçek adı ne? - Resim : 1

Kirli Sepeti Yılmaz kimdir? Yılmaz karakterini kim oynuyor?

FOX kanalında yayınlanan "Kirli Sepeti" dizisinde Yılmaz karakterini canlandıran Serhat Tutumluer'dir. Yılmaz karakterine hayat veren Tutumluer Cavidan'ın (Ahu Sungur) eşi, Yasemin'in (Bestemsu Özdemir) babası, Songül'ün (Ayça Bingöl) eski sevgilisi olan eski bir polis ve iş insanını başarıyla hayat veriyor.

Kirli Sepeti Songül'ün eski kocası Yılmaz kimdir? Kirli Sepeti Yılmaz'ı kim canlandırıyor, gerçek adı ne? - Resim : 4

Serhat Tutumluer’in hayatı ve kariyeri

 

Serhat Tutumluer, 29 Haziran 1972 tarihinde Eskişehir'de doğdu ve bu şehirde büyüdü. Eğitim hayatına 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde başladı ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

1995-1997 yılları arasında Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. 1997 yılından itibaren Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda görev yaptı, ancak 2008-2009 sezonunda bu göreve ara verdi. Halen İstanbul'da bulunan Talimhane Tiyatrosu'nun kurucularından biri olarak tiyatro sahnesinde performans sergiliyor.

Kirli Sepeti Songül'ün eski kocası Yılmaz kimdir? Kirli Sepeti Yılmaz'ı kim canlandırıyor, gerçek adı ne? - Resim : 5

Oyuncu Senan Kara ile 2007 yılında evlenen Serhat Tutumluer, bu birliktelikten bir çocuk sahibi.

Tutumluer, sinema, dizi ve tiyatro alanlarında geniş bir repertuara sahip. Sinemada "Büyü," "Cenneti Beklerken," "Ara," "Devrim Arabaları," "Kıskanmak," "Yeraltı" gibi filmlerde rol aldı. Televizyonda ise "Tersine Akan Nehir," "Çaylak," "Kasırga İnsanları," "Sahra," "Esir Kalpler," "Erkekler Ağlamaz," "Ezo Gelin," "Ay Işığı," "Kül ve Ateş," "Güneydoğudan Öyküler," "Umutsuz Ev Kadınları," "Filinta," "Oyunbozan," "Vatanım Sensin," "Bir Umut Yeter," "Hercai," "Alparslan: Büyük Selçuklu" gibi birçok dizi projesinde rol aldı.

Şu anda FOX kanalında yayınlanan "Kirli Sepeti" dizisinde Yılmaz karakterini canlandıran Tutumluer, bu karakterle Cavidan'ın (Ahu Sungur) eşi, Yasemin'in (Bestemsu Özdemir) babası, Songül'ün (Ayça Bingöl) eski sevgilisi olan eski bir polis ve iş insanını başarıyla hayat veriyor.

  • Serhat Tutumluer kaç yaşında?

Serhat Tutumluer, 29 Haziran 1972 doğumlu olup, 51 yaşındadır.

  • Serhat Tutumluer nereli?

Serhat Tutumluer, Eskişehir doğumludur.

  • Serhat Tutumluer kiminle evli?

Serhat Tutumluer, 2007’den beri oyuncu Senan Kara ile evlidir.

  • Serhat Tutumluer’in çocuğu var mı?

Serhat Tutumluer’in Senan Kara’dan bir kız çocuğu vardır.

  • Serhat Tutumluer hangi dizilerde oynadı?

Serhat Tutumluer, son olarak Kirli Sepeti, Hercai, Alparslan: Büyük Selçuklu gibi dizilerde oynadı. Daha önce de Umutsuz Ev Kadınları, Filinta, Oyunbozan, Vatanım Sensin, Bir Umut Yeter gibi dizilerde rol aldı.

Etiketler: Kirli Sepeti, kimdir, fox tv