Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Kirli Sepeti'nin çekildiği site nerede?: Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti'nin çekim yerleri ve mekanları

Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti, ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Dizinin çekim yerleri ve mekanları neler? İşte haberimizin devamında bu soruların yanıtları.

Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Kirli Sepeti'nin çekildiği site nerede?: Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti'nin çekim yerleri ve mekanları

FOX TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti, ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Kirli Sepeti'nin çekildiği site nerede? Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti'nin çekim yerleri ve mekanları nerede? Bu soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte Kirli Sepeti dizisi hakkında bilmeniz gerekenler.

Kirli Sepeti dizisinin konusu nedir?

Kirli Sepeti dizisinin konusu şöyle: "İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyoruz. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz Kirli Sepeti'nde..."

Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı?

Kirli Sepeti dizisi uyarlama değil, özgün bir senaryo ile ekrana geliyor. Dizinin yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Gülsev Karagöz, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç kaleme alıyor.

Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor?

Kirli Sepeti dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. İstanbul'un kültürel ve tarihsel zenginlikleri, İstanbul'da yapılan çekimlerin maliyetinin daha düşük olması gibi sebeplerden dolayı diğer bir çok dizide olduğu gibi Kirli Sepeti dizisinin çekimlerinde de İstanbul tercih edilmiştir. Çekimlerde İstanbul'un bir çok farklı semti kullanılacaktır.

Kirli Sepeti dizisinin çekim yerleri ve mekanları neler?

Kirli Sepeti dizisinin çekim yerleri ve mekanları arasında şu yerler bulunuyor:

• Beşiktaş: Dizideki butik site, Beşiktaş'ta bulunuyor. Dizideki karakterlerin bir kısmı da Beşiktaş'ta yaşamaktadır.

• Galata: Dizideki Yasemin'in avukatlık bürosu, Galata'da yer almaktadır. Dizideki bazı sahneler de Galata Kulesi, Galata Köprüsü gibi mekanlarda çekilmiştir.

• Kadıköy: Dizideki Zeynep'in moda tasarım atölyesi, Kadıköy'de bulunmaktadır. Dizideki bazı sahneler de Kadıköy sokaklarında, Moda sahilinde, Kadıköy Çarşı'da çekilmiştir.

• Beyoğlu: Dizideki Ceren'in psikoloji kliniği, Beyoğlu'nda yer almaktadır. Dizideki bazı sahneler de Beyoğlu'nun tarihi binaları, İstiklal Caddesi, Taksim Meydanı gibi mekanlarda çekilmiştir.

• Bakırköy: Dizideki Bahar'ın gazetecilik yaptığı medya kuruluşu, Bakırköy'de bulunmaktadır. Dizideki bazı sahneler de Bakırköy Adliyesi, Bakırköy Cezaevi gibi mekanlarda çekilmiştir