Kirli Sepeti Demir kimdir, nereli kaç yaşında? Kirli Sepeti Demir'i kim canlandırıyor, gerçek adı ne?

Fox TV'de pazar akşamlarının sevilen dizisi Kirli Sepeti'ne katılan Kıymet'in işbirlikçisi Demir merak konusu oldu. Serkan Rutkay Ayıköz, Hayat Şarkısı, Kocamın Ailesi, Hatırla Gönül ve Yasak Elma gibi dizilerde rol alan oyuncu, son olarak Kirli Sepeti dizisinde Demir karakterini canlandırmaktadır. Peki, Kirli Sepeti Demir kimdir, Kirli Sepeti Demir kaç yaşında, Kirli Sepeti Demir hangi dizilerde oynadı? sorularının cevabı haberimizde.

Kirli Sepeti Demir kimdir, nereli kaç yaşında? Kirli Sepeti Demir'i kim canlandırıyor, gerçek adı ne?

FOX’ta ekrana gelen Kirli Sepeti dizisi, “Biz evlerini temizledik, kalplerini değil” sloganıyla dikkat çekiyor. Kirli Sepeti'nin 8.bölümünde diziye dahil olan Demir karakteri merak konusu oldu. Fox TV'nin büyük ilgi gören dizisi "Kirli Sepet", ilginç hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlarda büyük beğeni topluyor. Dizinin son bölümleri izleyicileri etkilerken, Ahu Sungur ve Su Kutlu gibi deneyimli oyuncuların diziye katılmasıyla daha da renklendi. Ece Erdek Koçoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği, Merve Girgin'in senaryosunu yazdığı "Kirli Sepet" dizisine iki yeni yetenekli isim daha dahil oldu: Deniz Gündoğdu ve Serkan Rutkay Ayıköz. Peki, Kirli Sepeti Demir kimdir, Kirli Sepeti Demir kaç yaşında, Kirli Sepeti Demir hangi dizilerde oynadı? sorularının cevabı haberimizde.

Kirli Sepeti Demir kimdir? Kirli Sepeti Demir'i kim oynuyor?

Kirli Sepeti'nde Demir karakterine hayat veren oyuncu Serkan Rutkay Ayıköz'dir. 

Kirli Sepeti Demir kimdir, nereli kaç yaşında? Kirli Sepeti Demir'i kim canlandırıyor, gerçek adı ne? - Resim : 2

KİRLİ SEPETİ'NE YENİ KARAKTER

Deniz Gündoğdu, "Kirli Sepeti" dizisinde Hatice karakteriyle dikkat çekiyor. Hatice, diziye Yılmaz'ın (Serhat Tutumluer) yeni aşkı olarak giriyor ve hikayeye önemli bir dramatik boyut katıyor.

Diğer yandan, Serkan Rutkay Ayıköz "Kirli Sepet" kadrosuna Demir karakteriyle katılıyor. Ayıköz, daha önce "Yasak Elma" dizisindeki Emir karakteriyle tanınmıştı. Demir karakteri ise dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyicilere sürprizlerle dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.

"Kirli Sepet" dizisinin yeni oyuncularıyla hikaye daha da karmaşıklaşacak gibi görünüyor. İzleyiciler, Deniz Gündoğdu ve Serkan Rutkay Ayıköz'ün performanslarını merakla bekliyor.

Kirli Sepeti dizisinin konusu nedir?

Dizinin resmi tanıtımında şöyle deniyor:

“Krizantem Evleri’nde bakıcı olarak çalışan Meryem’in ölümü, site sakinlerinin yalnızca yarısına gölge düşürür. Ev sahipleri hayatlarına olduğu gibi devam ederken çalıştığı evde yılların emektarı olan Songül, hem kendini hem de arkadaşını kaybeden genç kızı İlkgül’ü ayakta tutmaya gayret eder. Çalıştığı evde beklemediği bir ana tanık olan Medine hayatında ilk kez yalan söylemek zorunda kalırken, arkadaşına yardım etmek isteyen Hayriye ise onun başına çok daha büyük dert açar.”

Kirli Sepeti dizisinin oyuncuları kimler?

Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun yer alıyor. Ayça Bingöl, Songül karakterini; Ceren Moray, Hayriye karakterini; Cansu Tosun ise Medine karakterini canlandırıyor. Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle:

  • Serkay Tütüncü - Emre
  • Halil İbrahim Ceyhan - Murat
  • Melisa Döngel - İlkgül
  • Gözde Seda Altuner - Zeynep
  • Bestemsu Özdemir - Aslı
  • Aleyna Özgeçen - Elif
  • Deniz Sarıkaş - Efe
  • Nihan Doğa - Meryem
  • Serhat Kılıç - Hakan
  • Devrim Yakut - Şükran

Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı?

Dizinin uyarlama olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmuyor. Ancak dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’un daha önce de uyarlama dizilere imza attığı biliniyor. Aksoy’un yapımcılığını yaptığı Kefaret, Masumiyet ve Alev Alev dizileri de yabancı dizilerden uyarlanmıştı.

Kirli Sepeti dizisi ne zaman yayınlanacak?

Dizi, her Pazar akşamı saat 20:00’de FOX TV’de yayınlanacak. Dizinin ilk bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler ise FOX Play uygulamasından veya FOX TV’nin resmi internet sitesinden diziye ulaşabilirler.

Kirli Sepeti dizisi nasıl izlenir?

Dizi, FOX TV’nin uydu frekanslarından veya dijital platformlardan izlenebilir. FOX TV’nin uydu frekansları şöyle:

Türksat 4A: Frekans: 12015 MHz Polarizasyon: Yatay (H) Sembol Oranı: 27500 FEC: 5/6

Digiturk: Kanal 26

D-Smart: Kanal 28

Tivibu: Kanal 34

Turkcell TV+: Kanal 27

Vodafone TV: Kanal 27

 

Etiketler: Kirli Sepeti, kimdir, fox tv