Kirli Sepeti 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Murat ve Medine arasında yakınlaşma heyecanlandırdı

FOX TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti, yeni bölümüyle büyük ilgi gördü. Dizinin yeni bölümü için de meraklı bekleyiş sürüyor. Kirli Sepeti 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı nereden izleyebilirsiniz? Dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte haberimizin devamında bu soruların yanıtları.

Sitene Ekle

Kirli Sepeti 8.bölüm fragmanı izle: FOX'un iddialı yapımlarından Kirli Sepeti son bölümü izleyeciyelerden tam not olurken Twitter'da platformunda en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Kirli Sepeti'nin yeni bölümüne dair ipuçların yer aldığı yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Devrim Yakut ve Serkay Tütüncü gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti'nin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Kirli Sepeti 8.bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte merak edilen bölüme dair ipuçlarının yer aldığı fragman

Kirli Sepeti yeni bölüm ne zaman,hangi gün saat kaçta?

Kirli Sepeti'nin yeni bölümü 19 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de FOX TV'de yayınlanacak.

Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı nereden izlenebilir?

Kirli Sepeti 8.bölüm fragmanı medyahaber.com'dan izlenebilir. FOX TV'nin sevilen dizisinin yeni bölüm fragmanını aşağıdaki  bağlantıdan izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kirli Sepeti dizisinin konusu nedir?

Dizinin resmi tanıtımında şöyle deniyor:

“Krizantem Evleri’nde bakıcı olarak çalışan Meryem’in ölümü, site sakinlerinin yalnızca yarısına gölge düşürür. Ev sahipleri hayatlarına olduğu gibi devam ederken çalıştığı evde yılların emektarı olan Songül, hem kendini hem de arkadaşını kaybeden genç kızı İlkgül’ü ayakta tutmaya gayret eder. Çalıştığı evde beklemediği bir ana tanık olan Medine hayatında ilk kez yalan söylemek zorunda kalırken, arkadaşına yardım etmek isteyen Hayriye ise onun başına çok daha büyük dert açar.”

Kirli Sepeti dizisinin oyuncuları kimler?

Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun yer alıyor. Ayça Bingöl, Songül karakterini; Ceren Moray, Hayriye karakterini; Cansu Tosun ise Medine karakterini canlandırıyor. Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle:

  • Serkay Tütüncü - Emre
  • Halil İbrahim Ceyhan - Murat
  • Melisa Döngel - İlkgül
  • Gözde Seda Altuner - Zeynep
  • Bestemsu Özdemir - Aslı
  • Aleyna Özgeçen - Elif
  • Deniz Sarıkaş - Efe
  • Nihan Doğa - Meryem
  • Serhat Kılıç - Hakan
  • Devrim Yakut - Şükran

Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı?

Dizinin uyarlama olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmuyor. Ancak dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’un daha önce de uyarlama dizilere imza attığı biliniyor. Aksoy’un yapımcılığını yaptığı Kefaret, Masumiyet ve Alev Alev dizileri de yabancı dizilerden uyarlanmıştı.

Kirli Sepeti dizisi ne zaman yayınlanacak?

Dizi, her Cuma akşamı saat 20:00’de FOX TV’de yayınlanacak. Dizinin ilk bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler ise FOX Play uygulamasından veya FOX TV’nin resmi internet sitesinden diziye ulaşabilirler.

Kirli Sepeti dizisi nasıl izlenir?

Dizi, FOX TV’nin uydu frekanslarından veya dijital platformlardan izlenebilir. FOX TV’nin uydu frekansları şöyle:

Türksat 4A: Frekans: 12015 MHz Polarizasyon: Yatay (H) Sembol Oranı: 27500 FEC: 5/6

Digiturk: Kanal 26

D-Smart: Kanal 28

Tivibu: Kanal 34

Turkcell TV+: Kanal 27

Vodafone TV: Kanal 27

Etiketler: Kirli Sepeti, fragman, fox tv